marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si-a socat fanii cu un interviu bizar: "Cu siguranta voi face asta pana mor". Ce declaratii a facut actrita de 23 de ani

Intr-un interviu acordat pentru The Gloss, Kristen Stewart a marturisit ca si-ar fi facut numeroase schimbari fizice pana acum daca nu ar fi fost actrita.

Kristen Stewart si-a socat fanii cu un interviu bizar: Cu siguranta voi face asta pana mor . Ce declaratii a facut actrita de 23 de ani

Tanara de 23 de ani a recunoscut ca i-ar fi placut sa experimenteze mai mult in ceea ce priveste aspectul fizic, insa faptul ca este actrita a impiedicat-o sa faca acest lucru.

 

"M-as fi tuns foarte scurt, m-as fi vopsit, mi-as fi facut o tunsoare baieteasca, nu sa fiu genul fetei dragute. Mi-ar fi placut un look in stilul lui James Dean", a declarat Kristen Stewart.

 

Desi nu a reusit sa faca asta pana acum, actrita a marturisit ca totusi nu renunta la idee si ca, pana va muri, cu siguranta isi va indeplini visul.

 

"Cu siguranta o sa ma rad pe cap pana mor. Imi voi face tatuaje pe cap pana cand imi va creste parul la loc. Nu stiu sigur pe ce parte, nici nu stiu ce tatuaje voi avea. Inca ma gandesc", a dezvaluit starul francizei Twilight.

 

Tanara a continuat cu marturisirile neasteptate, explicand ca nu de putine ori se culca fara sa se demachieze. "Daca as fi responsabila, m-as spala pe fata, dar niciodata nu renunt la eyeliner sau mascara pentru ca a doua zi arata atat de bine. Nu cred ca mi-am spalat vreodata ochii foarte bine", a afirmat vedeta, conform Daily Mail.

 

 

Kristen Stewart a devenit cunoscuta datorita rolului Bellei Swan din seria Twilight, in care a jucat alaturi de Robert Pattinson. ovestea Bellei si a lui Edward s-a derulat timp de patru ani, cele cinci parti ale francizei creand o adevarata nebunie. Intre cele cinci filme, Kristen Stewart a mai jucat in cateva productii: Adventureland (2009), The Runaways (2010), Snow White and the Huntsman (2012) si On The Road (2012). 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies