marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart nu mai vrea roluri in filme pentru adolescenti. Actrita a schimbat 3 tinute diferite in cateva ore pentru a promova Twilight

Premiera mondiala a lui Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  din Los Angeles unde mii de fani se vor strange marti dimineata, 13 noiembrie,  pentru a-i vedea pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner pentru ultima oara in rolurile eroilor din Amurg va fi LIVE VIDEO pe www.procinema.ro. Pana atunci starurile au facut un tur de forta prin televiziunile americane unde au discutat despre finalul francizei.

Kristen Stewart nu mai vrea roluri in filme pentru adolescenti. Actrita a schimbat 3 tinute diferite in cateva ore pentru a promova Twilight

 

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata si cariera lui Kristen Stewart


Kristen Stewart a schimbat 3 tinute diferite in decurs de cateva ore timp in care a dat 3 interviuri pentru televiziunile americane. Dupa o zi lunga petrecuta din platou in platou, ieri seara Kristen Stewart s-a oprit in cel al emisiunii “Late Night with Jimmy Fallon“, acolo unde atmosfera a fost total destinsa, motiv pentru care actrita si-a si dat jos pantofii cu toc, care i-au chinuit picioarele intreaga zi, simtindu-se ca acasa.


Dupa ce a fost bombardata cu intrebari legate de viata personala, Jimmy Fallon a lasat-o in pace si i-a propus un joc cu bauturi, care a amuzat-o si a facut-o evident sa fie mai relaxata si cu zambetul pe buze.


Intrebata deschis in cadrul unei alte emisiuni, Today, daca este din nou impreuna cu Robert Pattinson, Kristen nu s-a sfiit sa raspunda sec: "Amuzant ca ma intrebi asta. Ii voi lasa pe oameni sa se uite la acest filmulet despre care ei cred ca reprezinta vietile noastre si ii voi lasa se se intrebe mereu."


Rolul Bellei Swan din cele cinci parti ale francizei “The Twilight Saga” si rolul printesei razboinice Alba ca Zapada din “Snow White and the Huntsman” au propulsat-o pe Kristen Stewart (22 ani) in fruntea clasamentului revistei Forbes al celor mai bine platite actrite in ultimul an. Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa saptamana trecuta de ce a acceptat rolul Bellei si ca vrea isi doreste sa faca filme mai profunde: “Am acceptat roluri asemnatoare mie pentru ca eram mai mica. Am vrut sa explorez lucruri care imi erau clare. Acum am ajuns la faza la care vreau mai multa profunzime. Poti sa te sochezi cu rolurile pe care le alegi si asta vreau sa fac.”

Actria a fost incantata sa lucreze cu cativa bebelusi pentru ultimul film Amurg:  "Imi doresc sa devin mama... insa mai pot sa astept. E ceva cu care te nasti, unii oameni au instincte naturale puternice. Am o relatie puternica cu mama mea care este foarte protectoare" a declarat aceasta, potrivit collider.com.



 

Kristen Stewart a fost aleasa in 2007 pentru rolul Bellei de regizoarea Catherine Hardwicke la recomandarea actorului Emile Hirsch, alaturi de care Stewart a jucat in "Into the Wild". Kristen Stewart e fericita ca a spus aceasta poveste insa nu regreta ca s-au incheiat filmarile la "Twilight". "Ma bucur ca am spus aceasta poveste. Nu aveti idee cat. De obicei ai cinci luni sa lucrezi la un film. Noi am avut 5 ani. Nu vreau sa sune de parca sunt incantata ca am terminat aceasta experienta. Insa lucrurile nu pot sa ramana la fel pentru totdeauna. Trebuie sa mergi mai departe."
 


In cadrul aceleiasi conferinte de presa, intrebat care a fost momentul preferat din Zori de Zi - Partea II , Robert Pattinson a spus: "Este amuzant, tinand cont ca la celelalte parti am filmat in conditii groaznice, aici am terminat filmarile pe o plaja insorita din Caraibe. A fost distractiv. Am turnat ultima scena chiar cand rasarea soarele in St.Thomas, in Insulele Virgine. A fost un mod placut de a incheia saga, desi initial, trebuia sa filmam la mare, in Vancouver, dar n-ar fi fost la fel de impresionant" a mai spus Pattinson.


Robert Pattinson si Kristen Stewart au aparut saptamana trecuta relaxati si fericiti intr-un interviu pentru MTV in care au vorbit despre apropiata lansare a ultimei parti din seria "Twilight". Alaturi de ei a aparut si interpretul celui de-al treilea personaj principal, Taylor Lautner, iar atmosfera a fost una foarte degajata. Robert si Kristen chiar au glumit si s-au amuzat copios raspunzand la intrebarile legate strict de film, mai mult ca sigur interviul fiind conditionat de lipsa intrebarilor privind ruptura survenita intre ei in iulie, dupa ce interpreta Bellei Swan in seria "Twilight" a fost fotografiata in ipostaze destul de intime cu regizorul Rupert Sanders, cu care a lucrat la filmul "Snow White and the Huntsman".


Marti dimineata, 13 noiembrie, cele 3 staruri ale francizei vor pasi pe covorul rosu la premiera mondiala din Los Angeles unde mii de fani sunt asteptati sa ia cu asalt zona cinematografului si sa puna corturi in asteptarea evenimentului. Acesta va fi transmis LIVE pe www.procinema.ro. In Romania, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II are premiera pe 16 noiembrie.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies