marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, Robert Pattinson, John Travolta si Michael Caine sunt invitati speciali in Lumea Pro Cinema

Pe 6 decembrie, Mos Nicolae vine cu surprize mari in Lumea Pro Cinema, iar telespectatorii vor avea ocazia sa intre in culisele celor mai asteptate filme de la Hollywood, de la orele 13.45, la Pro Cinema.
Kristen Stewart, Robert Pattinson, John Travolta si Michael Caine sunt invitati speciali in Lumea Pro Cinema

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner, protagonistii filmului „Saga Amurg: Luna noua” vor fi gazde in Lumea Pro Cinema, John Travolta si Robin Williams vor povesti despre cel mai nou film al lor, „Vechi tovarasi”, direct de pe covorul rosu, iar Colin Firth va divulga cateva informatii despre viitoarele sale roluri.

Prima productie invitata in Lumea Pro Cinema din 6 decembrie este „Saga Amurg: Luna noua”, filmul care a starnit o adevarata frenezie la nivel mondial si care inca din primul weekend de la lansare a daramat deja recorduri la incasari. Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner ii vor introduce pe telespectatori in lumea fantastica a vampirilor si varcolacilor, dar vor divulga si cateva secrete de pe platourile de filmare. In plus, cei trei au avut parte de multe surprize la filmari, pe care le vor impartasi fanilor adevarati doar in Lumea Pro Cinema.

De curand a avut loc la Los Angeles si premiera filmului „Vechi tovarasi”, in care John Travolta si Robin Williams impart marele ecran. Direct de pe covorul rosu, cei doi grei ai Hollywoodului vor vorbi despre cel mai nou film al lor. Aceasta a fost si prima aparitie din acest an la un eveniment public a familiei Travolta, de la moartea fiului lor, Jett. In plus, acesta este si filmul in care fiica lui Travolta, Ella, in varsta de noua ani, isi face debutul cinematografic.

Pentru Colin Firth, Craciunul a venit mai devreme, iar actorul a reusit sa intre in atmosfera de sarbatoare la premierele filmului „O poveste de Craciun”, in care joaca alaturi de Jim Carey, film extrem de bine primit de critici. In plus, in „O poveste de Craciun” si-a facut debutul cinematografic si celebrul designer Tom Ford, care l-a impresionat placut pe Colin Firth.
Tot in Lumea Pro Cinema din 6 decembrie, Carla Gugino va vorbi despre „Femei in incurcatura”, cel mai nou film al sau, Sir Ian McKellen si James Caviezel vor povesti despre serialul „The Prisoner”, iar Michael Caine, neobosit la cei 76 de ani ai sai, ii va introduce pe telespectatori in atmosfera filmului „Harry Brown”, un film realizat chiar in cartierul in care actorul a locuit in copilarie.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies