marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Charlize Theron au stralucit pe covorul rosu. Imagini de la premiera mondiala a filmului Snow White and the Huntsman

Charlize Theron si Kristen Stewart au stralucit ieri pe covorul rosu la premiera mondiala a productiei Snow White And The Huntsman/ Alba Ca Zapada Si Razboinicul Vanator unde au aparut in rochii transparente.

Kristen Stewart si Charlize Theron au stralucit pe covorul rosu. Imagini de la premiera mondiala a filmului Snow White and the Huntsman

articole relationate

Cele doua actrite care le joaca in film pe Alba ca zapada - Kristen Stewart si Regina Malefica Ravenna - Charlize Theron si-au facut aparitia in rochii negre extrem de elegante si seducatoare.

Pentru premiera, Leicester Square din Londra a fost transformata intr-o padure fermecata . Desi este o diferenta de 14 ani intre ele - Kristen Stewart are 22 de ani iar Theron 36 de ani, cele doua vedete s-au declarat extrem de apropiate una de cealalta. Alaturi de ale a fost prezent si vanatorul Chris Hemsworth.


Alba Ca Zapada Si Razboinicul Vanator este o noua abordare a basmului clasic care ii ofera un rol mai extins Vanatorului (Chris Hemsworth). Regina cea Rea, interpretata de magnifica Charlize Theron, ii ordona acestuia sa o duca pe Alba Ca Zapada (Kristen Stewart) in padure si sa o omoare, dar in schimb Vanatorul o elibereaza. Acesta actioneaza mai mult ca un mentor, invatand-o pe Alba ca Zapada sa se lupte si sa supravietuiasca.


Filmul regizat de Rupert Sanders si pe care producatorii de la Universal Pictures vor sa-l transforme intr-o trilogie grandioasa se va lansa pe 1 iunie in acest an, iar asteptarile sunt uriase. Trailerul de la Snow White And The Huntsman a fost ales de MTV pe locul 3 in topul celor mai bune trailere lansate anul trecut. Filmul promite sa fie o capodopera vizuala.


"Am fost intimidata sa lucrez cu Charlize Theron. Este minunata in tot ceea ce face si o respect ca actrita si femeie. Charlize mi-a depasit asteptarile. Cand intra intr-o camera toata lumea se uita la ea. Este rapida, amuzanta si atrage foarte multa atentie" a dezvaluit Kristen Stewart acum cateva saptamani.

"Intr-adevar, o iubesc pe aceasta fata. Este frumoasa, talentata si foarte naturala. Kristen face parte din categoria actritelor care se dedica 100% rolurilor pe care le interpreteaza. As sari de la etaj pentru ea", a declarat si Theron.




 


Sursa foto: Getty/ Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies