marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, The Hunger Games: marii castigatori la Kids Choice Awards. Cele mai frumoase imagini  

Publicul tanar si-a desemnat favoritii la gala Nickoledeon Kids Choice Awards 2013, unde au triufmat Kristen Stewart si pelicula fenomen The Hunger Games.

Kristen Stewart, The Hunger Games: marii castigatori la Kids Choice Awards. Cele mai frumoase imagini

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata si cariera lui Kristen Stewart

 

Kristen Stewart s-a numarat printre marii castigatori ai ceremoniei Nickelodeon Kids' Choice Awards ce a avut loc sambata.


Actrita de 22 de ani a pleacat acasa cu 2 premii, dupa ce a fost numita "actrita favorita de film" pentru prestatia sa din ultimul film al seriei "Amurg", dar a intrat si in posesia trofeului de "Batausa preferata" pentru rolul sau din "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman".

Stewart a fost tratata in spiritul "etichetei" acestei ceremonii - a fost imbratisata de prezentatorii Sandra Bullock si Neil Patrick Harris si astfel a fost manjita cu o pasta verde si lipicioasa.

Printre castigatorii Nickelodeon Kids' Choice Awards s-au numarat Johnny Depp ("actorul preferat") si "Jocurile Foamei" ("filmul preferat").

 

Potrivit celor de la Nickelodeon, in acest an s-au inregistrat peste 387 de milioane de voturi online pentru gala, intre 14 februarie si 22 martie. Acesta a fost primul an in care utilizatorii au putut vota si prin Twitter.

 

  

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies