marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kyra Sedgwick sprijina casatoriile gay

Kyra Sedgwick, actrita din serialul „Aproape de adevar”, care ajunge la ultimul episod din cel de-al patrulea sezon la Pro Cinema, marti, 2 noiembrie, de la orele 20.00, sprijina legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in statul New York.

Kyra Sedgwick sprijina casatoriile gay

Kyra s-a alaturat campaniei „New Yorkers for Marriage Equality” initiate de organizatia Human Rights Campaign, care militeaza pentru legalizarea casatoriilor gay. Actrita, impreuna cu sotul ei, Kevin Bacon, urmeaza sa filmeze un clip care va circula pe internet si in care vor sustine dreptul fiecarui cetatean de a se casatori cu cine doreste.

Julianne Moore, Kenneth Cole si primarul New York-ului, Michael Bloomberg, sprijina si ei campania si au filmat deja clipurile lor de sustinere, in timp ce alte vedete, precum Ethan Hawke, Fran Drescher, Whoopi Goldberg, Moby sau Mark Ruffalo, urmeaza sa isi asocieze imaginea cu miscarea de legalizare a casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Legea de aprobare a casatoriilor gay a fost respinsa la diferenta de doar opt voturi anul trecut in senatul newyorkez. Astfel, la alegerile legislative care vor avea loc in curand la New York, starurile implicate in campanie incearca sa ii convinga pe alegatori sa voteze politicieni care sustin legalizarea casatoriilor gay.

Kyra Sedgwick si Kevin Bacon nu sunt la prima actiune de acest gen, ei fiind de mult timp implicati in campanii de sustinere a drepturilor minoritatilor sexuale, precum campania „Be an Ally and a Friend”, realizata anul trecut la initiativa organizatiei GLAAD („The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation”).


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies