marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 42 de ani, Macaulay Culkin nu mai e singur acasă! Cât de adorabil e puștiul lui!

De când e tată, fostul copil-vedetă a renăscut și are șansa la o nouă copilărie, prin ochii băiețelului lui.

La 42 de ani, Macaulay Culkin nu mai e singur acasă! Cât de adorabil e puștiul lui!
Ne-am obișnuit să-l vedem drept eternul Kevin din seria „Singur acasă“, numai că tocmai celebritatea timpurie i-a răpit propria copilărie. Cazul său este celebru și, din păcate, și unul dintre cele mai triste, după ce munca lui de pe marele ecran a fost umbrită de felul în care familia lui a decis să gestioneze toată această atenție îndreptată asupra lui Macaulay.
 
Cu alți 5 frați buni în casă (Kieran, Rory, Quinn, Shane și Dakota – care, din păcate, a murit într-un accident) și o soră vitregă, dintr-o relație extraconjugală a tatălui, Macaulay Culkin ducea o viață modestă, povestind chiar, într-un interviu pentru „Vanity Fair“ că întreaga lor casă arăta ca un hol lung în care camerele nu aveau uși. Mama lui, Patricia Culkin, lucra la un call center, iar tatăl său, Kit, muncea la o biserică și nu-și permiteau să-și trimită copiii la școală.
 
Descoperit întâmplător și devenit celebru absolut în mod miraculous, Macaulay le-a schimbat complet traiul alor lui, numai că tatăl lui, Kit, n-a făcut cele mai bune alegeri, din momentul în care i-a devenit manager. Ba mai mult, a profitat de el și i-a impus adesea să facă lucruri pe care nu și le dorea, l-a epuizat pe platourile de filmare și l-a împins către cât mai multe proiecte, el însuși visând să fie actor – fără nicio șansă, însă cu foarte multe frustrări. Intransigent și violent, Kit a fost mereu abuziv cu soția și copiii săi, drama familiei sfârșindu-se cu divorțul și cu… independența lui Macaulay, revendicată la vârsta de 16 ani, când avea 50 de milioane de dolari în conturi și l-a dat în judecată pentru rele tratamente și gestionarea fraduloasă a averii.
 
Din păcate, toate traumele trăite au avut drept consecințe o retragere timpurie din actorie și periculosul abuzul de substanțe interzise.


 
Acum, la 42 de ani abia împliniți pe 26 august, când el însuși este tată și cap de familie, chiar dacă încă nu s-a căsătorit cu Brenda Song, Macaulay Culkin vrea să fie un altfel de părinte decât a fost tatăl său. Mai mult, are șansa să retrăiască acea copilărie ce lui i-a fost refuzată acum, prin ochii băiețelului său, Dakota – un puști absolut adorabil, de 1 an și 4 luni, de care Macaulay e nedespărțit.
 
Oricum, fostul copil-vedetă are, cu siguranță, multe calități, de vreme ce Mila Kunis i-a fost iubită timp de 8 ani (2002-2010).
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies