marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Macaulay Culkin continua sa se autodistruga: Isi ia singur viata

Dupa speculatiile de anul trecut conform carora s-ar fi aflat la un pas de moarte din cauza drogurilor, Macaulay Culkin, in varsta de 32 de ani, starneste din nou ingrijorari privind starea lui de sanatate, o sursa apropiata declarand ca fostul copil minune al Hollywoodului fumeaza pana la 60 de tigari pe zi.

Macaulay Culkin continua sa se autodistruga: Isi ia singur viata

"Si-a impins dependenta de nicotina la extrem", a declarat o sursa pentru The National Enquirer. "Aproape de fiecare data cand il vad, are o tigara in gura si fumeaza cu furie".


Potrivit unei alte surse, scrie Daily Mail, efectele acestui obicei nesanatos incep sa fie vizibile. "Tuseste mult, dintii i se ingalbenesc, iar prietenii si familia sunt ingrijorati ca isi ia singur viata."


Expertii contactati de publicatia americana sunt de parere ca dependenta actorului reprezinta un risc grav de cancer pulmonar, mai exact de 30 de ori mai ridicat decat cineva care nu fumeaza, potrivit lui Jerome Spunberg, un medic oncolog din Florida care nu l-a tratat, totusi, niciodata pe Culkin.


Un alt doctor, Herman Kattlove, fost purtator de cuvant al Societatii americane de cancer, a spus ca riscul de cancer pentru Macaulay va ajunge la un moment dat de 100 de ori mai mare decat cel pentru un nefumator.


Fumatul nu este singurul viciu al actorului de 32 de ani, alte surse spunand ca obisnuieste sa bea foarte des si coniac, bere si bauturi energizante.Prietenii sunt de parere ca problemele actorului au aparut in urma despartirii recente de prietena lui si a unei confruntari cu un fotograf in afara unui club de noapte din Brighton, Statele Unite.


Macaulay Culkin, unul din cei mai cunoscuti copii-actori, a avut primul contact in showbiz la varsta de patru ani, aparand intr-o serie de spectacole de teatru, cum ar fi baletul "Spargatorul de nuci" . La 8 ani apare in filmele "Rocket Gibraltar" si "Pe maine dimineata". In 1990, regizorul Chris Columbus l-a ales pe Culkin dintre alti 200 de candidati pentru rolul "Kevin McCallister" In "Singur acasa". Filmul a avut incasari de 285 de milioane de dolari numai in SUA si i-a adus statutul de cel mai mare star copil al vremii, in anii '90 fiind considerat "copilul minune de la Hollywood".

Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies