marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 65 de ani, Sharon Stone arată incredibil în costum de baie

Diva de la Hollywood reușește și acum să încingă imaginația bărbaților.

La 65 de ani, Sharon Stone arată incredibil în costum de baie
Cine spune că femeile nu pot fi sexy și după 60 de ani? Starul din „Basic Instinct“ încă poate cuceri orice bărbat și asta fără prea multe artificii. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg portocaliu, cu decolteu abisal și doar câteva accesorii aurii la gât, Sharon Stone a fost surprinsă în timp ce abia intrase în bucătărie să-și ia o sticlă cu apă rece.
 
Naturalețea pe care o afișează, dar și trupul incredibil de tonifiat i-a uimit pe fanii săi internauți, care sunt obișnuiți s-o vadă pe preferata lor și în haine de casă, cu părul răvășit ori cu ochelarii de citit pe nas.
 
Veselă și degajând un aer relaxat, Sharon Stone le-a urat celor 3,8 milioane de urmăritori virtuali ai săi „O vară fericită!“, un anotimp de care ea se bucură în mod clar, cu stat la plajă și băi în piscină.


 
În afară de apa minerală, în frigiderul ei, probabil din casa din Beverly Hills, au mai putut fi văzute câteva produse de bază, precum ouăle, laptele Horizon și jumătatea și jumătatea. De asemenea, ea părea să aibă la îndemână suc Ocean Spray, o sticlă mai mare de apă minerală spumantă San Pellegrino (este important să te hidratezi), precum și sirop de ciocolată Hershey's, care este un excelent topping pentru vafe sau pentru ciocolata caldă. Până la urmă, Sharon a declarat că este „healthy ish“, în postarea sa.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies