marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Roberts și Hayden Christensen trăiesc o poveste pasională în Mica Italie

Un altfel de Romeo & Julieta cu două familii care dețin două restaurante rivale.

Emma Roberts și Hayden Christensen trăiesc o poveste pasională în Mica Italie
O comedie romantică, semnată de regizorul Donald Petrie, creatorul altor două comedii cunoscute, „Miss Congeniality“ cu Sandra Bullock și „How to Lose a Guy in 10 days“ cu Kate Hudson.
 
În „Mica Italie“, scenariul exploatează clasica poveste a lui Romeo și a Julietei, care trăiesc o iubire interzisă. Aici, Romeo este pizzerul Leo Campo (Hayden Christensen), iar Julieta este bucătarul profesionist Nikki Angioli (Emma Roberts), doi tineri care se îndrăgostesc unul de celălalt, în ciuda faptului că familiile lor dețin restaurante aflate în competiție.


 
După o întâlnire de familie cu multă pizza și multe rude gălăgioase, în care bucătarul încurcă oregano cu marijuana, lucrurile încep să se încinge la propriu. Adăugăm un meci de fotbal în ploaie și un gătit împreună, la o oră târzie, plus o pizza servită noaptea, pe fereastră, iar rețeta clasică a iubirii e aproape perfectă. Numai familiile lor nu pot trece peste… orgoliile lor perfecte.
 
Așa că, atunci când e pe punctul de-a pleca înapoi la angajatoarea sa dominatoare (Jane Seymour), Nikki trebuie să aleagă între ce simte și ce crede că le e datoare părinților săi.


 

 
Din distribuție mai fac parte Alyssa Milano, Jane Seymour, Danny Aiello și Andrea Martin.
 
Filmul „Mica Italie“/„Little Italy“ (2018) este difuzat la Pro Cinema de la ora 23:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies