marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 80 de ani, Harrison Ford a făcut senzație cu mașina lui retro

Nu doar femeile reușesc să sfideze timpul și să întoarcă capetele după ele, ci și bărbații ca acest megastar care se menține în formă și conduce un vintagecar de colecție.

La 80 de ani, Harrison Ford a făcut senzație cu mașina lui retro
La câteva zile după ce a împlinit 80 de ani, pe 13 iulie, Harrison Ford a fost surprins de paparazzi în timp ce își alimenta mașina într-o benzinărie din Santa Monica. Îmbrăcat casual, într-o pereche de jeanși, un tricou gri, pantofi sport și purtând șapcă și ochelari de soare, interpretul lui „Indiana Jones“ a încercat să treacă neobservat, dar nu a reușit.
 
Cei care l-au recunoscut n-au știut la ce să se uite mai întâi: la forma lui fizică de invidiat ori la spectaculoasa mașină decapotabilă, un Jaguar clasic de culoare verde, în două uși, întreținută la fel de bine… ca proprietarul.

De altfel, e cunoscută pasiunea lui Harrison Ford pentru mașini, fiind și un colecționar împătimit de mașini de epocă. În garajul său, are câteva mașini sport din anii '50 și '60, dar și modele mai noi, inclusiv motociclete. Iar pasiunea pentru motoare s-a extins și la avioane și chiar un elicopter.

 

 
 
Dintre toate, însă, acest splendid Jaguarul CK140 decapotabil, fabricat în 1955, cu care a și ieșit la plimbare zilele trecute, pare a fi preferatul lui, fiind văzut mai des la volanul lui.
 
Și, pentru că o astfel de pasiune necesită și o cheltuială constantă și consistentă, aflați că averea lui Harrison Ford se ridică la 230 de milioane de dolari, iar colecția sa este, de fapt, o investiție, căci timpul îi va spori valoarea.
 
FOTO: Profimedia


Modifică setările cookies