marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford il va juca din nou pe Indiana Jones, la 73 de ani. Steven Spielberg va regiza al cincilea film din serie. Care este data oficiala de lansare

Steven Spielberg si Harrison Ford isi vor uni fortele inca o data si vor filma impreuna al cincilea episod al celebrei serii de aventuri "Indiana Jones", care va ajunge pe marile ecrane la 19 iulie 2019, au informat studiourile Disney.

Harrison Ford il va juca din nou pe Indiana Jones, la 73 de ani. Steven Spielberg va regiza al cincilea film din serie. Care este data oficiala de lansare

Spielberg, regizor al celor patru capitole anterioare, va reveni in spatele aparatului de filmat cu aceasta a cincea continuare care nu are inca titlu oficial. Harrison Ford, 73 de ani, il va interpreta inca o data pe arheologul aventurier.

"Indiana Jones este unul dintre cei mai mari eroi din istoria cinematografiei si ne dorim sa revina pe ecrane in 2019", a declarat marti Alan Harn, presedintele The Walt Disney Studios. "Rar intalnesti combinatia perfecta de regizor, producatori si personaje si suntem incantati sa pornim in aceasta aventura cu Harrison si Steven", a precizat el.

 

Filmele anterioare din aceasta serie epica au fost "Raiders of the Lost Ark" (1981), "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984), "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989) si "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008).

Aceste filme au avut in total incasari de aproximativ 2 miliarde de dolari. Kathleen Kennedy si Frank Marshall vor fi producatorii noului capitol.

 

Frank Marshall declarase agentiei EFE, in octombrie, ca Harrison este "gata" sa filmeze a cincea partea a seriei. La randul sau, Harrison Ford dezvaluise in decembrie ca scenariul filmului "Indiana Jones 5" este in faza de dezvoltare si ca a fost angajat deja un scenarist, confirmand ca numele sau este David Koepp, cel care a scris si partea a patra a seriei.

 

Sursa: Stirile PROTV


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies