marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lacrimi pentru Oscar: Robert De Niro a plans in direct, in timp ce promova filmul  Silver Linings Playbook

Robert De Niro a izbucnit in lacrimi in direct, in timpul unei emisiuni televizate, in timp ce isi promova noul film, Silver Linings Playbook, pentru care a primit a saptea nominalizare la Oscar din cariera.

Lacrimi pentru Oscar: Robert De Niro a plans in direct, in timp ce promova filmul Silver Linings Playbook

Actorul de 69 de ani a oferit un moment emotionant in emisiunea lui Katie Couric: acestuia i-au dat lacrimile in timp ce discuta, alaturi de Bradley Cooper si regizorul David O. Russell, despre personajul sau din Silver Linings Playbook,  un tata care se confrunta cu problemele de santate ale fiului sau, bolnav de bipolarism.


Intrebat daca se regaseste cu personajul sau, De Niro a spus ca intelege foarte bine prin ce trece personajul sau din film, dar si regizorul David O Russell, lasand de inteles ca si el s-a confruntat cu o situatie asemanatoare in viata reala. De Niro are 4 copii, insa nu s-a spus nimic niciodata despre o eventuala problema de sanatate suferita de vreunul din ei. David O Russell a marturisit ca fiul sau a suferit de bipolarism si ca acest film este foarte important pentru el.

"Nu imi place sa devin emotional, dar stiu exact prin ce trece David." a spus De Niro, moment in care a izbucnit in plans, vizibil afectat. Regizorul a spus ca atunci cand i-a oferit scenariul, Robert De Niro a fost atat de afectat de ce a citit, incat a plans 10 minute. "Am crezut ca are febra, insa el avea o reactiona emotionala puternica, a plans 10 minute. El a fost omul care a creat atmosfera pe platouri si care ne-a inspirat" a spus regizorul David O. Russell, adaugand ca se simte mandru ca l-a avut pe Robert De Niro in acest rol.

 

Silver Linings Playbook il are in centrul povestii pe Bradley Cooper intr-un rol in care actorul isi arata calitati nedescoperite inca de fani, in rolul unui bolnav de bipolarism. Intrebat daca acest film incearca sa indeparteze stigma asociata cu persoanele bolnave psihic, actorul a raspuns: Nu cred ca acesta este rolul nostru. David (David O. Russell) si-a dorit sa spuna povestea autentica a unor oameni dragi lor. Cu cat o faci mai specifica cu atat mai multe lucruri pot fi extrase. Daca abordezi o idee mare, ajungi pedant".

 

 


Silver Linings Playbook, o comedie cu accente dramatice, regizata de David O. Russell a reusit o performanta pe care niciun alt film nu a mai atins-o de 31 de ani la Oscar. Pelicula a primit nominalizari la cele 4 mari categorii: cel mai bun film, cel mai bun regizor ( David O. Russell), cea mai buna actrita in rol principal ( Jennifer Lawrence), cel mai bun actor in rol principal (Bradley Cooper). Filmul este adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Matthew Quick si a primit in total 8 nominalizari la Oscar in 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies