marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Laurence Fishburne se “inroleaza” in “CSI”

E oficial! Laurence Fishburne este noul membru al echipei “CSI”, dupa cateva saptamani de suspans, in care rivaliza cu John Malkovich.

Laurence Fishburne se “inroleaza” in “CSI”
Potrivit Reuters, actorul a acceptat propunerea producatorilor si va interpreta rolul unui criminalist cu devieri de comportament.

Actorul, cunoscut in special pentru rolurile sumbre si filosofice, a marturisit ca este nerabdator sa inceapa filmarile, chiar daca nu vazuse niciun episod al serialului pana la intalnirea cu producatorii Carol Mendelsohn si Naren Shankar.

“M-am simtit un pic cam prost si am fost rusinat ca nu am vazut niciun episod inainte de intalnirea cu ei. Dar sunt fericit sa spun ca episoadele pe care mi le-au trimis sa le vad sunt minunate si palpitante. Sunt foarte entuziasmat”, a declarat Fishburne.

Cunoscut in special pentru rolul Morpheus din "Matrix", Laurence Fishburne isi va face aparita in episodulnoua al cel de-al noualea sezon

“CSI”.

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies