marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Highlander va fi reinventat: afla aici totul despre noua poveste si cine il va regiza!

Se pare ca pana la urma celebra replica  There Can Be Only One nu mai este atat de valabila! Anuntata inca de acum un a,n noua varianta de la “Nemuritorul” a gasit o sursa de finantare.

Highlander va fi reinventat: afla aici totul despre noua poveste si cine il va regiza!

Proiectul Nemuritorul 2 merge mai departe. RCR Media Group impreuna cu Summit Entertainment vor scoate banii pentru ca remake-ul filmului sa vada lumina marilor ecrane.


Intr-un comunicat de presa, Summit a confirmat ca regizorul si scenaristul Justin Lin este pregatit pentru aceasta noua provocare. Filmul al carui scenariu este conceput de Melissa Rosenberg (Twilight) va fi programat sa apara in 2012.

Primele informatii anunta ca remake-ul va continua povestea lui Connor MacLeod, un spadasin nemuritor scotian care trabuie sa se lupte cu ultimul ramas din "rasa" lui - un barbar brutal- pentru a supravietui.


Lin este foarte cautat acum, gratie succesului filmului Fast five. Regizorul se pregateste sa realizeze “Fast and Furious 6”, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca acesta este implicat si in proiectul “Terminator 5”.


Cum este lesne de inteles, Justin Lin nu va putea sa regizeze toate peliculele mentionate, insa cel mai probabil va participa ca producator la doua dintre ele.


Christopher Lambert, Sean Connery si Clancy Brown au jucat in filmul original care a fost urmat de alte patru filme si de un serial TV.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies