marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Discursul Regelui, arta ciopartita de dragul banilor. Scena cu injuraturi, stearsa!

Dupa ce au castigat deja 130 de milioane de dolari in box office, realizatorii s-au gandit sa faca filmul mai prietenos pentru pustii mai mici de 13 ani, editand injuraturile lui Tom Hooper.

Discursul Regelui, arta ciopartita de dragul banilor. Scena cu injuraturi, stearsa!

Discursul regelui are, mai nou, doua variante: una “soft”, pentru urechi pudibonde si pentru copii, alta “hard”, cea care a castigat, de altfel, patru premii Oscar, ca sa nu mai vorbim de alte distinctii: BAFTA, Globul de Aur si asa mai departe.

Daca ne uitam la primele cifre, am putea trage concluzia ca mutarea a fost neinspirata: cu versiunea interzisa minorilor cu varsta sub 13 ani, filmul a obtinut incasari de 2,2 milioane de dolari weekend-ul trecut, situandu-se pe locul al 13-lea in box office. Cu versiunea cenzurata, a cazut pe locul al 14-lea, avand castiguri de doar 1,2 milioane de dolari in acest weekend.

Pe termen lung, insa, s-ar putea ca “varianta de familie” a filmului sa aiba castig de cauza: parintii sa fie mai deschisi in a-si lasa odraslele sa vada DVD-ul sau, cand va fi cazul, copiii se vor putea uita la Discursul regelui la televizor, fara ca urechile lor sa auda vreun cuvant scandalos.

 

Vezi scena care a iscat deja nenumarate controverse in randul criticilor! Tu ce crezi, ar trebui scoasa din film?


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies