marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lebada Neagra, unul dintre cele mai profitabile filme din istorie:  300 de milioane de dolari, incasari la nivel mondial.

Lebada Neagra a depasit in acest weekend pragul de 300 de milioane de dolari - incasari la nivel mondial!

Lebada Neagra, unul dintre cele mai profitabile filme din istorie: 300 de milioane de dolari, incasari la nivel mondial.

Filmul lui Darren Aronofsky a fost lansat vineri in Japonia unde in primul weekend a reusit sa stranga 6.1 milioane de dolari.

Pelicula are un buget de 12 milioane de dolari si se impune ca unul dintre cele mai profitabile filme din ultimii 10 de ani anunta deadline.com
 

Lebada Neagra pentru care Natalie Portman a luat Oscarul este unul putine filme independente care reusesc incasari fabuloase (la nivel mondial are 305 milioane de dolari.)

Printre cele mai mari titluri independente care  s-au bucurat de succes enorm pe glob: Slumdog Millionaire (377.9 milioane de dolari), My Big Fat Greek Wedding (368.7 milioane de dolari) si The Passion of the Christ  al lui Mel Gibson a strans 611.9 milioane de dolari.

Drama lui Darren Aronofsky alaturi de animatia Rio a ajutat studiorile Fox International sa bifeze la inceputul lunii mai incasari la nivel mondial de un miliard de dolari ( de la inceputul anului).

Este pentru al treilea an la rand cand marele studio hollywoodian reuseste primul aceasta performanta.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies