marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Trailer terifiant pentru Destinatie finala 5!

Moartea e cu ochii pe tine!

VIDEO Trailer terifiant pentru Destinatie finala 5!

articole relationate

Cati oameni pot muri in 2 minute? Afli raspunsul in primul trailer pentru Destinatie finala 5 care a creat deja isterie printre fanii celebrei serii incepute acum 11 ani.

La 2 ani de la lansarea partii a patra care a adunat la nivel mondial castiguri de 180 de milioane de dolari, Destinatie finala 5 pare mai horror ca niciodata: morti sinistre, efecte speciale, poduri care sa prabusesc, pe scurt nimeni nu e in siguranta.

Filmul este in regie lui Steven Quale care a mai lucrat si la Avatar si ii are in distributie pe Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher si Arlen Escarpeta.

Cu un buget de 45 de milioane de dolari, productia celor de la Warner Bros. va ajunge in varianta 3D in cinema in luna august in acest an.


Cele mai citite

Vedete pe covorul roșu la Gala de Închidere TIFF 2022

După proiecția a aproximativ 200 de lungmetraje și scurtmetraje, întâlniri ale actorilor cu publicul, cine-concerte, expoziții, workshop-uri, dezbateri și experiențe cine-culinare, s-a tras Cortina peste TIFF 2022, nu înainte însă de-a invita publicul la o Gală de închidere spectaculoasă.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies