marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lee Daniels' The Butler a debutat pe primul loc in box-office-ul american. Ce contraperformanta a intregistrat Paranoia, filmul lui Harrison Ford

Filmul Lee Daniels' The Butler a debutat pe primul loc in box office-ul american, reusind sa surclaseze productiile We're the Millers si Elysium.

Lee Daniels The Butler a debutat pe primul loc in box-office-ul american. Ce contraperformanta a intregistrat Paranoia, filmul lui Harrison Ford

 

Productia Lee Daniels' The Butler a castigat detasat lupta cu celelalte productii care s-au lansat la sfarsitul saptamanii trecute, depasind fara probleme Kick-Ass 2, jOBS si Paranoia.

 

Cu incasari de 25 de milioane de dolari in Statele Unite, filmul regizat de Lee Daniels a intrecut Kick-Ass 2 care a avut incasari de 13,65 milioane de dolari si s-a clasat pe locul trei, dar si jOBS (6,7 milioane de dolari) care a ocupat locul doar locul sapte, in timp ce productia lui Harrison Ford, Paranoia nu a intrat nici macar in TOP 10, clasandu-se de-abia pe locul 13, cu 3,5 milioane de dolari.

 

De altfel, filmul care ii reuneste pe Liam Hemsworth, Gary Oldman si Harrison Ford a reusit contraperformanta de a fi filmul cu cel mai slab debut din 2013, dar si din cariera lui Harrison Ford.

 

 

We're the Millers si Elysium, productiile care au fost lansate in urma cu o saptamana s-au mentinut pe podium, cu 17,78 milioane de dolari (69,5 milioane de dolari in total), respectiv 13,6 milioame de dolari (55,9 milioane de dolari in total).

 

Lee Daniels' The Butler e povestea unui majordom care a lucrat la Casa Alba si a servit sub mandatele a opt dintre presedintii americani, pe parcursul a peste 30 de ani. John Cusack il va interpreta pe Richard Nixon, Robin Williams a primit rolul lui Dwight Eisenhower, Alan Rickman il va juca pe Ronald Reagan in timp ce James Marsden si Minka Kelly vor fi John F. Kennedy si Jackie Kennedy.

 

 

Actiunea din Kick-Ass 2 are loc la scurta vreme dupa evenimentele din primul film. De aceasta data, Kick-Ass si Hit-Girl au inspirat si mai multi tineri sa isi creeze costume de super eroi si sa se lupte cu raufacatorii.Cel mai tare personaj al filmului va fi cu siguranta Colonel Stars and Stripes, jucat de un Jim Carrey greu de recunoscut. Kick-Ass si Hit-Gir vor avea nevoie de ajutorul lui, dupa ce un vechi inamic, Mist, se intoarce si nu singur, ci alaturi de The Mother F---er," un nou personaj. Mist vrea sa razbune moartea tatalui sau. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies