marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio se transforma intr-un stapan malefic: prima imagine cu el in filmul lui Tarantino, Django Unchained

Quentin Tarantino a adunat o pleiada de vedete pentru noul sau proiect, pe care fanii il asteapta cu sufletul la gura. Si spre bucuria lor primele imagini din Django Unchained au fost publicate de revista Entertainment  Weekly.

Leonardo DiCaprio se transforma intr-un stapan malefic: prima imagine cu el in filmul lui Tarantino, Django Unchained

Noul film al lui Tarantino a atras atentia tuturor inca a inceput. Cu un subiect delicat si cu o distributie de vis, Django Unchained va fi cu siguranta pe lista filmelor care vor starni o sumedenie de controverse.

 

Westernul spaghetti al lui Tarantino a strans 10 staruri pe afis.
 

In America sclavagista un dentist german, Schultz (Christoph Waltz) transformat in vanator de recompense, rascumpara un sclav pe nume Django (Jamie Foxx) si se lasa convins de acesta sa-l ajute sa o elibereze pe sotia lui Broomhilda (Kerry Washington), care a ramas pe plantatia Candyland din Mississippi si este obligata de catre maleficul si sadicul stapan Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) sa ofere favoruri sexuale albilor.

Leonardo DiCaprio i-a uimit pe fani in prima imagine din Django Unchained. Actorul arata total diferit fata de cum s-a obisnuit publicul sa-l vada, insa promite sa faca un rol magistral. Cu un ciocan in mana si o tigara in gura, DiCaprio pare sa isi ia in serios rolul de stapan sadic.

 

 

"Candie este un malefic in toata regula. E un om de afaceri care detine o plantatie, unde sotia mea va ajunge. Si ca sa o recuperez, trebuie sa ii intru in gratii, mai ales ca e destul de periculos. Asa ca ajung sa fiu valetul personajului interpretat de Christoph Waltz" a spus Jamie Foxx pentru Entertainment Weekly.

Relatia dintre Django si Schultz este centrul filmului, care, in definitiv, este vorba despre suflet si dragoste. "Django nu vrea decat sa isi recupereze sotia, nu incearca sa aboleasca sclavia. Django si Schultz au o relatie speciala, pentru Schultz atrocitatile la care asista sunt ceva incredibil. El il invata pe Django cum sa devina un barbat adevarat intr-o lume cruda, in timp ce Django il invata cum sa te lupti pentru ceea ce iubesti".

 


 

 

Chiar si dupa un secol si jumatate, subiectul sclaviei este unul sensibil, si cu siguranta, indiferent de latura artistica pe care o va adauga Tarantino, filmul sau va naste discutii aprinse: "Tarantino a reusit sa gaseasca un mod superb de a face personajele sa discute intre ele, mai ales ca sunt atat de diferiti. Este exceptional, n-ati mai vazut asa ceva. Ati mai vazut filme despre sclavi, dar nici unul nu se compara cu asta." a spus Foxx despre filmul lui Tarantino.

 

Distributia impresionanta din Django Unchained este formata numai din staruri de prima mana: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Kerry Washington, Kurt Russell, Leonardo DiCaprio, Samuel L Jackson.RZA, Misty Upham si Anthony LaPaglia, Sacha Baron Cohen. Filmul va avea lansarea oficiala pe 25 decembrie 2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies