Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Putin intr-un thriller politic, semnat de un regizor cunoscut. Cand vor incepe filmarile

Visul lui Leonardo DiCaprio de a juca rolul lui Vladimir Putin intr-un film va deveni realitate. Starul de la Hollywood va juca rolul presedintelui rus intr-un thriller politic avand ca titlu numele liderului de la Kremlin.

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Putin intr-un thriller politic, semnat de un regizor cunoscut. Cand vor incepe filmarile

Anuntul vine la doar cateva zile distanta dupa ce DiCaprio a declarat unui ziar din Germania ca i-ar placea sa-l interpreteze pe Vladimir Putin.

Filmarile vor avea loc in acest an in Rusia, SUA si diferite tari din Europa, iar lungmetrajul va avea un regizor cunoscut, au declarat reprezentantii casei de productie.

Leonardo DiCaprio s-a intalnit cu Vladimir Putin in 2010, la Sankt Petersburg, cu ocazia unui summit pentru protejarea tigrilor siberieni, unde fundatia actorului a oferit sprijin financiar unor proiecte pentru protejarea felinelor.
 

Sursa: Stirile PROTV


Cele mai citite

(P) Transformă-ți curtea într-un loc de plajă, în doar 5 pași
Odată cu vara începe și vânătoarea după soare dar și startul căutării locurilor în care putem merge pentru o binemeritată baie de vitamina D3. Cel mai adesea, marea este luată cu asalt încă de la primele temperaturi mai ridicate. Și piscinele se dovedesc neîncăpătoare, fiindcă mulți ne dorim cât mai multă relaxare sau un bronz frumos. 
Citeste mai mult ►