marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio, in vizita la Vatican: actorul favorit la Oscar in acest an s-a intalnit si a vorbit in italiana cu Papa Francisc

Papa Francisc l-a primit joi in audienta pe actorul si producatorul american de film Leonardo DiCaprio, care i-a vorbit suveranului pontif despre angajamentul sau privind protejarea mediului inconjurator, scrie AFP. 

Leonardo DiCaprio, in vizita la Vatican: actorul favorit la Oscar in acest an s-a intalnit si a vorbit in italiana cu Papa Francisc

Vaticanul nu a prezentat alte detalii ale intalnirii care s-a desfasurat intr-un cadru privat si se numara printre sutele de audiente pe Papa Bergoglio le acorda anual. 

 

Crescut la Los Angeles intr-o familie catolica cu origini italiene si germane, Leonardo DiCaprio se declara ateu. 

 

Starul de 41 de ani a primit la 22 ianuarie premiul Crystal Award, in cadrul Forumului economic mondial de la Davos, pentru eforturile sale in sprijinul protectiei mediului. 

 

Din 1998, DiCaprio este presedintele unei fundatii ii poarta numele si se ocupa de conservarea biodiversitatii, finantarea proiectelor pentru protejarea oceanelor si a spatiilor naturale si care lupta pentru combaterea consecintelor nefaste ale schimbarilor climatice. 

 

Actorul, care a debutat in cinematografie in 1991 si a cunoscut succesul in 1997, cu rolul din pelicula 'Titanic', este nominalizat la premiile Oscar 2016, la categoria 'Cel mai bun actor in rol principal' pentru interpretarea sa din 'The Revenant'. El a fost nominalizat de patru ori la Oscar, nu a obtinut inca prestigioasa statueta, dar are mari sanse la editia din acest an, a carei gala a laureatilor va avea loc la 28 februarie, la Los Angeles.
 

 


Sursa: Agerpres


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies