marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio a strans la licitatie peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii: Jared Leto, Selena Gomez si Toni Garrn au fost prezenti

Actorul american Leonardo DiCaprio a strans miercuri seara peste 25 milioane de dolari pentru fundatia sa care militeaza pentru conservarea naturii si a ultimelor situri salbatice de pe planeta, cu ocazia unei gale de caritate ce a avut loc in orasul francez Saint-Tropez.

Leonardo DiCaprio a strans la licitatie peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii: Jared Leto, Selena Gomez si Toni Garrn au fost prezenti


Potrivit unui comunicat publicat de fundatia actorului miercuri seara, starul hollywoodian a deschis acea gala cu un discurs care a semanat cu un semnal de alarma: "Nu au existat niciodata, de pe vremea dinozaurilor, atat de multe specii de plante si animale care dispar atat de repede ca acum".

 

 

"Trebuie sa depunem eforturi pentru a proteja biodiversitatea", a adaugat Leonardo DiCaprio, in fata celor 500 de invitati reuniti intr-un domeniu viticol din apropiere de Saint-Tropez, o destinatie estivala frecventata de numeroase vedete internationale.

 

 

 

Starul hollywoodian a deschis licitatia punand in vanzare propria sa motocicleta Harley Davidson, semnata de Martin Scorsese si Robert De Niro. Doua roluri de figuratie intr-unul dintre urmatoarele filme ale actorului au fost vandute la licitatie cu 2,4 milioane de dolari.

 

 

Alaturi de el, la gala au fost prezente nume sonore de la Hollywood ca Jared Leto, Selena Gomez,Care Delevigne si modelul Toni Garrn, iubita actorului din The Wolf of Wall-Street.

Citeste mai multe pe mediafax.ro



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies