marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio: actorul nominalizat la Oscar in acest an a dezvaluit cum trebuie sa fie femeia ideala in viziunea lui

Actorul Leonardo DiCaprio, care a avut, de-a lungul timpului, relatii cu mai multe fotomodele, a declarat, joi, intr-un interviu de pe postul american CBS, ca partenera de viata ideala trebuie sa fie inzestrata cu "umilinta, simtul umorului si nu foarte mult dramatism".

Leonardo DiCaprio: actorul nominalizat la Oscar in acest an a dezvaluit cum trebuie sa fie femeia ideala in viziunea lui

Ulterior, moderatoarea emisiunii "This Morning", Gayle King, a afirmat, in gluma, ca si-ar dori sa il vada pe actor casatorit si ca i-ar placea sa ii gaseasca o femeie potrivita, conform dailymail.co.uk.


"Sunt in regula. Mi-e bine deocamdata. Ma voi casatori cand va fi momentul potrivit. O sa se intample firesc", a raspuns Leonardo DiCaprio, amuzat, care de obicei este destul de retinut cu detaliile privitoare la viata lui personala.

Printre relatiile recente ale actorului se numara fotomodelul Toni Garrn, in varsta de 21 de ani, si Nina Agdal, una dintre cele trei manechine care au aparut pe coperta editiei din acest an a Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Leonardo DiCaprio a mai avut relatii cu top-modelul Gisele Bundchen, cu actrita Blake Lively - actuala sotie a actorului Ryan Reynolds -, cu top-modelul casei Victoria's Secret Erin Heatherton si cu fotomodelul Bar Refaeli, ce a aparut in revista Sports Illustrated in 2009 si 2010.

 

 



Leonardo DiCaprio, in varsta de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in in "Titanic" si "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar.

 

Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi vazut de curand in cinematografe in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann.

 


In prezent, Leonardo DiCaprio poate fi vazut pe marile ecrane in filmul "Lupul de pe Wall Street", in regia lui Martin Scorsese, intr-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar pentru intepretare.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies