marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio s-a despărţit şi de actuala iubită, după ce a împlinit 25 de ani

Cel mai vânat burlac al Hollywoodului pare să aibă o fixaţie pentru iubitele sub 25 de ani.

Leonardo DiCaprio s-a despărţit şi de actuala iubită, după ce a împlinit 25 de ani
Nu, nu e o glumă, ci chiar a devenit o regulă nescrisă: dacă vrei să fii iubita lui Leonardo DiCaprio, trebuie să ai până în 25 de ani, iar dacă i-ai împlinit… ghinion, trebuie să te aştepţi să fii părăsită din clipă în clipă.
 
Chiar şi ultima lui cucerire, manechinul Camila Morrone, cu care era într-o relaţie de mai bine de 5 ani, a dispărut din peisaj vara aceasta, ne informează „The Sun“, la scurtă vreme după ce a împlinit „vârsta standard“. În cazul ei, mulţi s-au grăbit să facă pronosticuri, pariind pe faptul că actorul de 47 de ani s-a mai îmbunat şi că s-ar gândi chiar să o ducă la altar.
 
Culmea e că starul din „The Revenant“, care este cu 22 de ani mai mare decât Camila, a făcut cunoștință cu aceasta în 2008, când avea doar 12 ani. Cel care le-a făcut prezentările a fost Al Pacino, care se întâlnea de ani de zile cu mama Camillei, Lucila Solá. Totuşi, nu atunci s-a petrecut scânteia – cel puţin, nu pentru Leo –, ci undeva prin 2017, după despărțirea lui de modelul Nina Agdal, cu câteva zile înainte de Festivalul de Film de la Cannes.
 
Apoi, au fost văzuţi din nou împreună la petrecerea de ziua lui Ellen DeGeneres şi, ulterior, la festivalul Coachella. Mai târziu, în 2018, o sursă anonimă a declarat pentru „People“ că relația lor a devenit serioasă, „vorbind chiar despre logodnă“.


 
Una dintre ultimele apariții publice ale celor doi pare să fi fost o ieșire pe o plajă din Malibu, pe 3 iulie, deși nu au fost fotografiați împreună în acel moment.
 
Acum, Camila pare să se fi alăturat „regimentului“ de foste iubite ale lui Leo, care au fost părăsite toate atunci când au împlinit vârsta de 25 de ani. Coincidenţă sau nu, Camila Morrone a împlinit 25 de ani pe 16 iunie.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies