marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan, in primele imagini oficiale din Marele Gatsby, ambitioasa adaptare 3D a lui Baz Luhrmann

Studiourile Warner Bros. au lansat primele imagini oficiale ale unuia dintre cele mai asteptate filme ale lui Leonardo DiCaprio  -  The Great Gatsby.

Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan, in primele imagini oficiale din Marele Gatsby, ambitioasa adaptare 3D a lui Baz Luhrmann

Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire si  Joel Edgerton apar in costume fantastice in stilul anilor '20 in noua ecranizare in format 3D a celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald.


Noua varianta care va fi lansata 3D pe 25 decembrie 2012 este este regizata de Baz Luhrmann, nominalizat la Oscar in 2002 pentru Moulin Rouge. Aceasta ar fi a patra ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, dupa cele din 1949, 1974 si 2000.

Filmul cu un buget estimat de 127 de milioane de dolari este povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio).


Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton).Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea.



Distributia filmului - una exceptionala - ii mai cuprinde pe Isla Fisher si Amitabh Bachcha. Pelicula este produsa de Warner Bros. Pictures iar filmarile au deebutat pe 5 septembrie 2011 in Australia. Leonardo DiCaprio a mai lucrat in urma cu 16 ani cu Buz Luhrmann la Romeo + Juliet, nominalizat la Oscar in 1997 pentru decoruri.

 

Leonardo DiCaprio a fost primul actor ales de Buz Luhrmann pentru acest film. DiCaprio interpreteaza rolul lui Jay Gatsby iar fanii nceput deja sa faca comparitie cu Robert Redford care a interpretat acelasi rol in ecranizarea celebrului roman al lui F. Scott Fitzgeral in 1974, in regia lui Jack Clayton.


Carey Mulligan a izbucnit in lacrimi la telefon atunci cand a fost anuntata ca a primit rolul lui Daisy Buchanan. Pentru aceasta partitura s-au mai luptat Amanda Seyfried, Rebecca Hall, Keira Knightley, Blake Lively, Abbie Cornish, Michelle Williams, Natalie Portman, Eva Green, Anne Hathaway, Olivia Wilde, Jessica Alba, Scarlett Johansson.

 


Initial rolul lui Tom Buchanan a mers la Ben Affleck insa acesta s-a retras din cauza unor proiecte la care era deja atasat. Bradley Cooper si Luke Evans au fost luati in considerare pentru acest rol inainte sa ajunga la Joel Edgerton.


Actorul bollywoodian Amitabh Bachchan a refuzat sa fie platit pentru acest film. Actorul indian joaca rolul lui Meyer Wolfsheim – un evreu pasionat de jocuri de noroc. Unul dintre cei mai populari actori indieni din toate timpurile, Amitabh Bachchan isi va face debutul la Hollywood cu acest film.

  


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies