marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Hemsworth a cunoscut forta pumnilor lui Jean-Claude Van Damme. Marturisirile facute de starul din The Hunger Games despre filmarile pentru The Expendables 2

Colegi in productia The Expendables 2, Liam Hemsworth si Jean-Claude Van Damme au avut parte de cateva momente amuzante in timpul filmarilor.

Liam Hemsworth a cunoscut forta pumnilor lui Jean-Claude Van Damme. Marturisirile facute de starul din The Hunger Games despre filmarile pentru The Expendables 2

Invitat la o emisiune din Statele Unite, starul din Paranoia a vorbit si despre scenele pe care le-a filmat impreuna cu Jean-Claude Van Damme in The Expendables 2, marturisind ca a simtit pe propria piele ce inseamna sa te bati cu Van Damme, chiar si in conditiile in care acesta nu si-a folosit adevarata forta a muschilor.


"Este o persoana care te sperie, un om simpatic cu care sa lucrezi, dar infricosatoare din prisma fizicului. Nu esti sigur daca vei reusi sa vorbesti cu el sau iti va da una. E simpatic, nu vreau sa spun ceva rau despre el, pentru ca ma va termina", a glumit Liam.


Starul din The Hunger Games a povestit ca intr-una dintre scenele pe care le-a avut de filmat cu Van Damme, acesta trebuia sa-l loveasca in piep si, din greseala, i-a dat o lovitura destul de puternica.

 


"A venit la mine si mi-a spus: E ok, este o lovitura controlata", iar eu i-am raspuns: "Nu prea a fost asa, m-ai lovit cam tare", a explicat Hemsworth care a primit un raspuns pe masura de la Van Damme: "Daca te-as fi lovit necontrolat, nu te-ai mai fi ridicat de jos!".


"Am fost onorat sa primesc aceea lovitura. Cred ca daca Van Damme ar trebui sa bata pe cineva, respectivului nu i-ar fi prea bine", a marturisit Liam.

 


In prezent, Liam Hemsworth se afla in turneul de promovare al filmului Paranoia, in care joaca alaturi de Harrison Ford si Gary Oldman. Daca The Expendables 2 s-a bucurat de un succes foarte mare, nu acelasi lucru se poate spune de noul proiect care a avut incasari de doar 3,5 milioane in primul week-end de la lansare, neintrand nici macar in TOP 10.


Lucrurile vor sta altfel la sfarsitul anului, atunci cand se va lansa The Hunger Games: Catching Fire, continuarea francizei lansate anul trecut. Liam Hemsworth joaca alaturi de Jennifer Lawrence, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman.


In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 


Specialistii de box office din SUA  au scris ca The Hunger Games: Catching Fire, cu un nou regizor la carma - Francis Lawrence, are sansa de a fi cel cel mai mare film din 2013. Continuarea aventurilor lui Katniss Everdeen va debuta pe ecranele romanesti din 22 noiembrie 2013 si va aduce noi personaje si actori in distributie ca Jena Malone, Sam Clafin si Philip Seymour Hoffman. In film se intorc si Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci si Donald Sutherland.


The Hunger Games: Catching Fire se va lansa in Romanie incepand cu 22 noiembrie 2013.


Galerie foto


Modifică setările cookies