marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Hemsworth nu vrea sa se insoare cu Miley Cyrus. Presa straina scrie ca actorul a inselat-o pe cantareata

Nunta lui Liam Hemsworth cu Miley Cyrus nu va mai avea loc, actorul parand a nu fi pregatit pentru casnicie si, in plus, fiind convins ca iubita lui nu este femeia vietii sale, relateaza directmatin.fr.

Liam Hemsworth nu vrea sa se insoare cu Miley Cyrus. Presa straina scrie ca actorul a inselat-o pe cantareata

Dupa ce s-au despartit in 2013, dupa cateva luni de relatie, cei doi s-au impacat in 2016. Se pare insa ca actorul ar fi inselat-o pe Miley Cyrus cand aceasta se afla la New York pentru filmari la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, dandu-si seama ca nu doreste sa se casatoreasca cu cantareata, relateaza Agerpres.


"Atunci s-a hotarat sa se desparta de ea cu cateva saptamani inainte de nunta", a afirmat o sursa in Life&Style. "Miley este distrusa, dar si foarte nervoasa", adauga sursa. Liam Hemsworth i-ar fi marturisit totul logodnicei sale la sfarsitul lunii aprilie, spunandu-i cum s-a dus sa faca surf cu niste prieteni la Malibu, cum ar fi gasit acolo niste fete dragute, pe care le-au invitat sa bea ceva impreuna. Si de acolo lucrurile au luat-o razna.

Chiar daca cei doi nu si-au oficializat despartirea, Miley Cyrus a fost vazuta fara inelul de logodna in 10 mai, cel pe care si-l pusese din nou pe deget in ianuarie pentru a marca impacarea
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies