marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson a plans in direct cand si-a amintit de moartea sotiei sale: actorul este puternic afectat dupa 5 ani de la tragedie

Actorul Liam Neeson a facut dezvaluiri emotionante in emisiunea 60 minutes, prezentata de Anderson Cooper. Actorul din Taken a marturisit ca inca este traumatizat de moartea sotiei sale, din urma cu 5 ani, intr-un accident de ski.

Liam Neeson a plans in direct cand si-a amintit de moartea sotiei sale: actorul este puternic afectat dupa 5 ani de la tragedie



Liam Neeson
a vorbit in emisiune despre durerea pe care o are in suflet de cand sotia sa, actrita Natasha Richardson, a murit in urma cu 5 ani. Aceasta a suferit un accident grav de ski, iar doctorii i-au spus acestuia ca se afla in moarte cerebrala si nu ii mai puteau face nimic.


Desi au trecut 6 ani, actorul a povestit cu lacrimi in ochi ca inca o asteapta sa intre pe usa. "Pentru mine, ea nu a murit. Am momente, in casa din New York, cand aud ca se deschide usa si ma astept sa o vad pe ea intrand, dupa atatia ani. Am fost puternic afectat de moartea ei, o tragedie ca asta iti zdruncina viata si simtit ca iti fuge Pamantul de sub picioare. Nu sunt constant trist, dar am momente in care durerea reapare" a spus emotionat Neeson, conform Daily Mail.

 

 

 

Natasha Richardson a murit pe 18 martie 2009, dupa un accident suferit la ski, Quebec, Canada. Sotul ei a decis sa o tina conectata la aparate cateva zile pentru ca prietenii si familia sa isi ia ramas bun, dupa ce doctorii i-au spus ca este in moarte cerebrala si numai aparatele o mai tin in viata.
 

"Noi doi am facut un pact. Daca unul dintre noi ajunge in stare vegetativa si este tinut in viata doar prin intermediul aparatelor, atunci sa nu lungim agonia si sa renuntam. Am respectat dorinta. Mi-am luat ramas bun de la ea si i-am zis <<Iubito, te iubesc, dar nu o sa iti mai revii pentru ca lovitura la cap suferita a fost extrem de grava". a spus actorul de 61 de ani.

 

 

Acesta a fost casatorit timp de 14 ani cu ea si au impreuna doi copii. Actorul s-a refugiat in munca si a avut succes pe plan international cu seria filmelor Taken si pregateste si al treilea film.  La sfarsitul lunii februarie, romanii il pot vedea intr-un nou thriller spectaculos, Non-Stop. Bill Marks (Liam Neeson) e un fost politist aerian care si-a dat demisia si s-a retras intr-o slujba banala de birou. Insa, viata sa este pusa in pericol atunci cand, in timpul unui zbor, cineva il informeaza prin SMS-uri ca pasageri din avion vor incepe sa moara la intervale de 20 de minute, iar pentru a le salva viatile trebuie sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont bancar privat. Bill va incerca sa salveze pasagerii, insa o rasturnare de situatie ii da planurile complet peste cap.

 


Non-Stop intra in cinematografele din Romania din 28 februarie.

 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies