marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson colaboreaza pentru a doua oara cu Martin Scorsese: filmul pe care regizorul viseaza sa-l faca de 22 de ani

Actorul irlandez Liam Neeson, in varsta de 61 de ani, care a colaborat cu Martin Scorsese la filmul "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), a fost distribuit in noul lungmetraj al regizorului american, intitulat "Silence", informeaza contactmusic.com.

Liam Neeson colaboreaza pentru a doua oara cu Martin Scorsese: filmul pe care regizorul viseaza sa-l faca de 22 de ani


Potrivit site-ului deadline.com, filmul "Silence" va fi realizat pe baza romanului omonim scris de Shusaku Endo in 1966. Din distributia acestui proiect cinematografic mai fac parte actorii Andrew Garfield si Ken Watanabe.Scenariul peliculei este scris de Jay Cocks si Martin Scorsese, iar filmarile vor debuta in a doua jumatate a acestui an, in Taiwan.


"Silence" spune povestea parintelui Rodrigues, un calugar iezuit portughez din secolul al XVII-lea, care calatoreste in Japonia alaturi de un alt calugar, incercand sa descopere motivele pentru care mentorul sau a parasit acest ordin religios. Persecutiile religioase din Japonia il obliga sa calatoreasca "sub acoperire" si sa apeleze la serviciile unui interpret.

 

 

Regizorul si-a exprimat prima oara dorinta de a adapta romanul lui Shusaku Endo in 1991. Din pacate, multe alte proiecte au fost prioritare, iar Silence nu a beneficiat nici pana acum de o premiera. 

 


Liam Neeson se afla in negocieri avansate pentru a-si relua rolul agentului CIA Bryan Mills in thrillerul "Taken 3" si ar putea juca in drama "Highwaymen". Totodata, starul irlandez va putea fi vazut pe marile ecrane in filmul de actiune "Non-Stop", produs de studiourile Universal, care va fi lansat la sfarsitul lunii februarie.


Actorul irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat si in alte filme precum "Pur si simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Inceputuri", " si "Teroare in Paris/ Taken", in trilogia "Cronicile din Narnia", dar si in alte pelicule mai recente precum "3 zile de cosmar", "Echipa de soc", "Infruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravietuirii" si "The Dark Knight Rises".


Intr-o cariera de peste sase decenii in industria cinematografica, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenti cineasti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) si "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), dar si al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public si de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) si "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, in varsta de 71 de ani, a primit si multe nominalizari la Oscar, trofeu pe care l-a obtinut in cele din urma in 2007, cu filmul "Cartita/ The Departed".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies