marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson a primit 10 milioane de dolari pentru Taken 2. Vezi daca thrillerul de succes va avea parte de o continuare

Liam Neeson, in varsta de  60 de ani, a primit un salariu de 10 milioane de dolari pentru rolul din thrillerul de actiune, Taken 2/ Taken 2: Teroare in Istanbul, scrie revista Hollywood Reporter.

Liam Neeson a primit 10 milioane de dolari pentru Taken 2. Vezi daca thrillerul de succes va avea parte de o continuare


Robert Mark Kamen, co-scenaristul thrillerului "Taken 2: Teroare in Istanbul", alaturi de Luc Besson, a dezvaluit planurile sale referitoare la lansarea unei a treia parti a francizei, care il are ca protagonist pe actorul irlandez Liam Neeson.

Lansat in 2008, originalul "Taken" il avea ca protagonist pe Liam Neeson in rolul unui fost agent CIA, Bryan Mills, a carui fiica a fost rapita de niste traficanti de persoane. Filmul a avut un succes de casa neasteptat, cu incasari de peste 226 de milioane de dolari la nivel mondial. De asemenea, odata cu rolul din "Taken", Liam Neeson s-a relansat ca actor de filme de actiune.


Irlandezul a revenit in cea de-a doua parte a seriei, intr-un thriller semnat de Robert Mark Kamen, care a avut premiera in cinematografe pe 5 octombrie si care, in prima saptamana de la lansare, a ajuns pe primul loc in box office-ul nord-american. In "Taken 2" rolurile sunt inversate, Bryan Mills, personajul interpretat de Neeson, si sotia acestuia fiind rapiti  iar fiica lor ii va ajuta.

Desi Neeson afirma recent ca, din punctul sau de vedere, partea a doua a thrillerului este si ultima a seriei, declaratiile lui Kamen vin sa il contrazica. Tinand cont de incasarile surprinzatoare inregistrate de "Taken 2: Teroare in Istanbul", care a debutat pe primul loc in box office-ul nord american, cu incasari de aproape 50 de milioane de dolari, Kamen spune ca se gandeste la o a treia parte a filmului.  Neeson a primit un salariu de 10 milioane de dolari pentru Taken 2: Teroare in Istanbul si ar putea primi in jur de 20 de milioane de $ pentru partea a treia.

"Nu am inceput inca discutiile despre asta, pana nu am vazut cifrele incasarilor. Dar, pana la urma, ne-am gandit ca nu ar fi rau si ca ar trebui sa filmam si partea a treia. Si Fox (distribuitorul peliculei "Taken 2", - n.r) doreste sa facem si partea a treia", a declarat Robert Mark Kamen.Acesta a recunoscut, insa, ca o continuare a filmului de succes va trebui sa urmeze un alt fir epic. "Am dat cam tot ce se putea - asa ca vom continua intr-o alta directie. Ar trebui sa fie interesant", a sustinut scenaristul.

 



Modifică setările cookies