marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson: motivul pentru care a refuzat sa il joace pe James Bond in urma cu aproape 2 decenii

Intr-un interviu acordat recent, in timpul turneului de promovare al noului sau film de actiune, Non-Stop, actorul Liam Neeson a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa devina Agentul 007, in urma cu 18 ani.

Liam Neeson: motivul pentru care a refuzat sa il joace pe James Bond in urma cu aproape 2 decenii

Conform presei straine, actorul irlandez a primit oferta de a-l juca pe James Bond cu aprope doua decenii in urma. "Am fost curtat insistent pentru a accepta rolul. Si sunt sigur ca in situatia mea se aflau si alti actori. Dar asta se intampla cu 18-19 ani in urma, iar sotia mea mi-a spus atunci <<Daca il vei juca pe James Bond, nu ne mai casatorim>>. Asa ca a trebuit sa refuz rolul pentru ca imi doream din tot sufletul sa ma insor cu ea" a declarat actorul, conform IGN.
 

Pentru ca Liam Neeson a refuzat, rolul i-a revenit lui Pierce Brosnan, in GoldenEye, primul film in care Brosnan l-a jucat pe James Bond. Neeson spune ca nu regreta nici acum decizia luata, iar cariera sa l-a adus totusi in postura de star de actiune cu filme ca Taken, Taken 2 sau The Grey. Recent a lansat noul film de actiune, Non-Stop. Intr-adevar, Liam Neeson s-a casatorit cu actrita Natasha Richardson, insa, din nefericire, aceasta a murit cu 5 ani in urma, in urma unui accident de ski.
 

 

Natasha Richardson a murit pe 18 martie 2009, dupa un accident suferit la ski, Quebec, Canada. Sotul ei a decis sa o tina conectata la aparate cateva zile pentru ca prietenii si familia sa isi ia ramas bun, dupa ce doctorii i-au spus ca este in moarte cerebrala si numai aparatele o mai tin in viata. Recent, actorul a vorbit cu lacrimi in ochi despre evenimentul care i-a marcat viata, in timpul emisiunii 60 minutes.

 

 


"Noi doi am facut un pact. Daca unul dintre noi ajunge in stare vegetativa si este tinut in viata doar prin intermediul aparatelor, atunci sa nu lungim agonia si sa renuntam. Am respectat dorinta. Mi-am luat ramas bun de la ea si i-am zis <<Iubito, te iubesc, dar nu o sa iti mai revii pentru ca lovitura la cap suferita a fost extrem de grava". a spus actorul de 61 de ani.


In aceasta perioada, fanii din Romania il pot vedea pe Liam Neeson in cinematografe, in thrillerul Non-Stop.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies