marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson se intoarce in rolul celui mai periculos tata din lume: ce salariu va primi pentru Taken 3

Liam Neeson a devenit cel mai cool tata din lume dupa rolul din Taken, in care joaca rolul unui fost agent de spionaj, nevoit sa isi salveze fiica din mana unor rapitori. Desi al doilea film n-a fost la fel de bine primit, Liam Neeson a acceptat si un al treilea film, insa onorariul sau  a crescut mult mai mult.

Liam Neeson se intoarce in rolul celui mai periculos tata din lume: ce salariu va primi pentru Taken 3

 

Anul trecut, Liam Neeson declara ca nu se mai intoarce in franciza Taken, dupa ce al doilea film a primit o serie de recenzii negative. Totusi, fanii actorului au demonstrat ca acesta este un star de box-office, iar Taken 2 a ajuns la incasari de aproape 400 de milioane de dolari la nivel global, dupa ce a beneficiat de un  buget modest.

 

 

Astfel, Liam Neeson a ajuns la o intelegere cu producatorii si va primi un salariu de 20 de milioane de dolari pentru Taken 3, in care va relua rolul lui Bryan Mills, un fost agent CIA cu "abilitati speciale", care trebuie sa isi salveze fiica. Pentru Taken 2, actorul a primit 15 milioane de dolari, conform celor de la Deadline, iar pentru al treilea film onorariul sau a crescut considerabil.

 

Productia urmeaza sa inceapa in luna februarie a anului urmator, iar Luc Besson si Robert Mark Kamen, producatorii filmului se vor ocupa si de scenariu. Negocierile vor continua si cu actritele Maggie Grace si Famke Janssen. Regizor ar putea fi din nou Olivier Megaton, in ciuda criticilor negative pe care le-a primit dupa lansarea lui Taken 2, de care tot el s-a ocupat.


Pentru urmatoarea perioada, Liam Neeson are o serie de proiecte pe care le va lansa: thrillerul Non-Stop,  va avea un rol scurt si in comedia Anchorman: The Legend Continues, dar si in drama Third Person, alaturi de James Franco, Mila Kunis si Olivia Wilde.

 

Taken (2009)
Regie: Pierre Morel
Distributie: Liam Neeson,, Maggie Grace
Incasari:  227 de milioane de $

 

 

 

Taken 2 (2012)
Regie: Olivier Megaton
Distributie: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace
Incasari:  375 de milioane de $



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies