marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Linda Evans, rivala lui Joan Collins din Dinastia, a împlinit 80 de ani

Frumoasa și delicata Krystle din celebrul soap opera difuzat de ABC în anii ’80 tocmai a schimbat prefixul.

Linda Evans, rivala lui Joan Collins din Dinastia, a împlinit 80 de ani
A fost o vreme când fanele serialelor difuzate zilnic, de-a lungul mai multor ani, se împărțeau în două tabere: una o admira pe Linda Evans, care o interpreta pe Krystle, fosta secretară devenită a doua soție a afaceristului Blake Carrington; și o alta care ținea cu Joan Collins, care îi dădea viață lui Alexis Carrington Colby, fosta nevastă, elegantă, rafinată, dar isterică și chiar demonică.
 
Aceste două personaje au făcut istorie și pe micile ecrane din România, Linda Evans cucerind publicul cu felul său delicat de-a fi. Din păcate, poveștile de pe micul ecran s-au cam repetat și în viața ei personală, ea având două mariaje eșuate și multiple relații cu bărbați potenți financiar, care însă n-au mai dus-o la altar și nici nu i-au făcut vreun copil.

 
Ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani, Linda Evans păstrează ceva din frumusețea ei de altădată, grație și celor câtorva retușuri estetice care, inițial, erau să-i schimbe frumoasele-i trăsături. Și, din reședința ei elegantă din Washington, încă postează pentru fanii săi internauți fotografii mai vechi și mai noi, care s-o țină conectată la dragostea publicului său.

 
„80 de ani! Inima mea este atât de plină... și sunt atât de recunoscătoare! Fiecare dintre urările voastre înseamnă atât de mult pentru mine! Viața este un așa cadou, și mulți dintre voi sunteți o parte atât de importantă din ea“, scrie ea în cea mai recentă postare a sa, alături de o fotografie aniversară.
 
FOTO: Instagram/Jonas Mohr-AGENCYCALL

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies