marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan, gasita inconstienta in apartamentul ei. Cum a adus-o in pragul colapsului cel mai ambitios rol din cariera ei 

Actrita de 25 de ani a ajuns la limita, dupa ce a fost gasita inconstienta in apartamentul ei. Se pare ca aceasta lucreaza non stop la cel mai ambitios proiect din cariera ei de pana acum, pelicula "Liz&Dick", in care joaca rolul divei Elizabeth Taylor.

Lindsay Lohan, gasita inconstienta in apartamentul ei. Cum a adus-o in pragul colapsului cel mai ambitios rol din cariera ei

 

 

Lohan a fost gasita inconstienta in apartamentul ei de catre medici, insa nu a fost spitalizata. "Lindsay lucreaza de la 7 dimineata pana la seara tarziu, a avut un program cumplit in ultima perioada si asta a extenuat-o.  Era obosita si s-a retras in camera ei sa se odihneasca."  a spus purtatorul ei de cuvant pentru E!Online.

 

 

 

 

"Producatorii au fost ingrijorati si au chemat medicii, care au gasit-o inconstienta si deshidratata. Insa si-a revenit dupa ce au avut grija de ea. Acum este acasa si se odihneste, va reveni maine mai tarziu pe platou" a mai spus acesta, care a adaugat ca actrita nu a consumat deloc alcool sau droguri in acest moment, insa se stie ca ultimele luni din viata ei au fost foarte zbuciumate, iar in ultimii ani Lohan a deveni din fetita minune a Hollywood-ului in preferata tabloidelor.

 

Lohan  a ajuns de nerecunoscut, si asta in doar cativa ani. In 2007, era votata de revista FHM drept cea mai dorita femeie de planeta. Astazi, actrita nu mai arata deloc la fel de atragator si asta din cauza nenumaratelor scandaluri si abuzului de alcool si droguri. 


 

 

 

Medicii au confirmat ca au primit un apel pentru o persoana inconstienta, dupa ce mai multi colegi din echipa de productie au incercat sa o trezeasca fara succes.  Ajunsi la fata locului, medicii au reusit sa o trezeasca si sa stea de vorba cu ea. Pana la urma, nu a fost transportata la spital.

 

 

 

Lohan a primit cel mai important rol din cariera ei de pana acum, cel al lui Elizabeth Taylor. "Nu era doar o actrita incredibila, ci si o femeie extraordinara. Pentru mine, este o onoare faptul ca am fost contactata pentru a juca acest rol", a declarat Lohan.

Filmarile pentru  "Liz & Dick" au  inceput in luna iunie, la Los Angeles. Lindsay Lohan a fost eliberata, la sfarsitul lunii martie, de obligatia de se mai prezenta pentru a fi audiata periodic in fata Curtii Superioare din Los Angeles, dupa ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate conditionata care i-a fost impus in urma unui scandal din 2007.

 

 

Filmul Liz & Dick,  produs de Lifetime, va prezenta povestea de dragoste dintre actorii Elizabeth Taylor si Richard Burton, care au fost casatoriti de doua ori: intre 1964 si 1974 si, din nou, intre 1975 si 1976.

 

Potrivit presei de la Hollywood, care nu de putine ori o ironizeaza pe tanara actrita din cauza exceselor si a scandalurilor din viata ei personala, Lindsay Lohan pare ca doreste sa se "specializeze" in ultima vreme in rolurile unor legende ale marelui ecran. Starleta americana a pozat recent intr-un pictorial pentru numarul din ianuarie/ februarie al revistei Playboy, a carui tema centrala a fost Marilyn Monroe.

 

 

Lindsay Lohan, pe platourile de filmari de la "Liz&Dick"


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies