marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Lindsay Lohan in rolul divei Elizabeth Taylor. Cum s-a transformat actrita de 25 de ani pentru rolul vietii ei    

Actrita de 25 de ani a inceput filmarile la filmul biografic "Liz &Dick", in care o interpreteaza pe diva filmului mondial, Elizabeth Taylor. Aceasta a fost surprinsa de fotografi alaturi de colegul ei de platou, actorul Grant Bowler, care il va juca pe Richard Burton.

Primele imagini cu Lindsay Lohan in rolul divei Elizabeth Taylor. Cum s-a transformat actrita de 25 de ani pentru rolul vietii ei

Rebela si zbuciumata Lindsay Lohan pare sa isi fi gasit linistea in pielea lui Liz Taylor. Dupa o schimbare radicala de look, Lohan este gata sa intre in cel mai greu rol din cariera ei de pana acum.

 

Lindsay Lohan, in varsta de 25 de ani, este "una dintre putinele actrite care au talent, frumusete si mister si pot sa capteze astfel spiritul unei legende atat de provocatoare", a precizat intr-un comunicat Rob Sharenow, vicepresedintele companiei Lifetime.


Starleta americana, care incearca de cateva luni sa isi reconstruiasca cariera, dupa ce a pus capat problemelor ei cu justitia, a declarat la randul ei ca a admirat-o si respectat-o intotdeauna pe Liz Taylor, care a murit in martie 2011, la varsta de 79 de ani.
 


"Nu era doar o actrita incredibila, ci si o femeie extraordinara. Pentru mine, este o onoare faptul ca am fost contactata pentru a juca acest rol", a declarat Lohan.


Filmarile pentru  "Liz & Dick" au  inceput in luna iunie, la Los Angeles. Lindsay Lohan a fost eliberata, la sfarsitul lunii martie, de obligatia de se mai prezenta pentru a fi audiata periodic in fata Curtii Superioare din Los Angeles, dupa ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate conditionata care i-a fost impus in urma unui scandal din 2007.

 

 

Filmul Liz & Dick,  produs de Lifetime, va prezenta povestea de dragoste dintre actorii Elizabeth Taylor si Richard Burton, care au fost casatoriti de doua ori: intre 1964 si 1974 si, din nou, intre 1975 si 1976.

Potrivit presei de la Hollywood, care nu de putine ori o ironizeaza pe tanara actrita din cauza exceselor si a scandalurilor din viata ei personala, Lindsay Lohan pare ca doreste sa se "specializeze" in ultima vreme in rolurile unor legende ale marelui ecran. Starleta americana a pozat recent intr-un pictorial pentru numarul din ianuarie/ februarie al revistei Playboy, a carui tema centrala a fost Marilyn Monroe.

 

 

 

 

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

 

Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies