marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan o joaca pe Elizabeth Taylor in filmul Liz & Dick

Lindsay Lohan o va interpreta pe Elizabeth Taylor intr-un film de televiziune consacrat relatiei turbulente pe care celebra actrita americana a avut-o cu Richard Burton, a anuntat, luni, compania Lifetime, confirmand astfel zvonurile aparute in presa in ultimele saptamani.

Lindsay Lohan o joaca pe Elizabeth Taylor in filmul Liz Dick

Lindsay Lohan, in varsta de 25 de ani, este "una dintre putinele actrite care au talent, frumusete si mister si pot sa capteze astfel spiritul unei legende atat de provocatoare", a precizat intr-un comunicat Rob Sharenow, vicepresedintele companiei Lifetime.


Starleta americana, care incearca de cateva luni sa isi reconstruiasca cariera, dupa ce a pus capat problemelor ei cu justitia, a declarat la randul ei ca a admirat-o si respectat-o intotdeauna pe Liz Taylor, care a murit in martie 2011, la varsta de 79 de ani.


"Nu era doar o actrita incredibila, ci si o femeie extraordinara. Pentru mine, este o onoare faptul ca am fost contactata pentru a juca acest rol", a declarat Lohan.


Filmarile pentru acest lungmetraj TV, care se va intitula "Liz & Dick", vor debuta in luna iunie, la Los Angeles.Lindsay Lohan a fost eliberata, la sfarsitul lunii martie, de obligatia de se mai prezenta pentru a fi audiata periodic in fata Curtii Superioare din Los Angeles, dupa ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate conditionata care i-a fost impus in urma unui scandal din 2007.

Judecatoarea Stephanie Sautner a remarcat comportamentul exemplar din ultimele luni al starletei americane, dupa scandalurile din anii trecuti, care i-au adus actritei cateva internari in clinici de dezintoxicare si mai multe "sejururi" in inchisoare.


Regimul de libertate conditionata care s-a incheiat la sfarsitul lunii martie a fost incalcat de mai multe ori si i-a fost impus actritei americane in urma unui incident din 2007, cand Lindsay Lohan a fost surprinsa conducandu-si automobilul in stare de ebrietate si avand asupra ei stupefiante.

Lindsay Lohan se afla inca sub restrictiile unui alt regim de libertate conditionata, sub care a fost plasata pentru furtul unui colier, in 2011, dar acest regim nu o obliga sa se prezinte periodic in fata unui tribunal, atat timp cat actrita nu va comite niciun delict. Acest regim "informal" se va incheia in mai 2014.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".


In 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu in filmul "Cleopatra", al carei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, casatoriti fiecare cu alti parteneri in acel moment, au inceput o legatura pasionala, continuata de doua mariaje si doua divorturi. Filmul, de dimensiuni epice, a fost turnat in Italia.


Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), si a fost recompensata cu doua premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) si "Cui ii e frica de Virginia Woolf?" (1966).
 Modifică setările cookies