marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan si Charlie Sheen, din nou in centrul atentiei: cei doi au filmat o  scena de sex pentru Scary Movie 5. Cum a incercat sa scape actrita de acest film

Actrita de 26 ani si starul de 47 de ani au filmat recent o scena de sex pentru comedia Scary Movie 5, in care apar in ipostaza de cuplu.

Lindsay Lohan si Charlie Sheen, din nou in centrul atentiei: cei doi au filmat o scena de sex pentru Scary Movie 5. Cum a incercat sa scape actrita de acest film

Recent, actrita a lasat de inteles ca ar vrea sa iasa din proiect, de teama ca nu cumva sa ii fie afectata imaginea si viitoarele proiecte.

Conform celor de la New York Post, vedeta a mers atat de departe incat ar fi sustinut ca sufera de pneumonie, doar ca sa scape de filmari.


Insa, conform contractului actrita nu poate parasi proiectul, asa ca s-a intors pe platouri pentru a filma o scena asteptata intens de fani.

"Charlie si Lindsay au filmat o scena de dragoste pentru noul lor film. Cei doi apar impreuna in pat. In pauza de filmari au stat de vorba si cred ca s-au inteles bine, au impartasit din trecutul tumultos pe fiecare dintre ei l-a avut. La inceput a fost speriata de scena, chiar a sarit in bratele lui Sheen, insa pana la urma totul a iesit bine pentru toti" a spus o sursa pentru New York Times.

\

 

Lindsay Lohan si Charlie Sheen sunt doua dintre cele mai controversate personalitati de la Hollywood. Desi exista o diferenta de 20 de ani intre cei doi, amandoi au avut probleme cu alcool si dependenta de alcool si inca n-au reusit sa isi puna ordine in viata.


Pe plan profesional, Charlie Sheen a tras lozul castigator cu Anger Management. Desi serialul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, producatorii au decis sa continue si au semnat pentru inca 90 de episoade.

Lindsay Lohan a incheiat filmarile la Liz&Dick, in care face cel mai dificil rol din cariera ei de pana acum. Actrita ii va da viata superberi Elizabeth Taylor si va recrea momente iconice din viata divei care a fermecat Hollywoodul.

Scary Movie 5 urmeaza sa fie lansat in SUA in 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies