marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lista impresionanta cu 21 de actrite care se bat pentru rolul legendarei Grace Kelly. Cine e cea mai potrivita pentru rol?

A fost regina la Hollywood in anii '50 si a ajuns printesa adevarata. Grace Kelly a fost multa vreme visul tuturor actritelor si continua sa fie la aproape 30 de ani de la moartea sa. Studiourile Europacorp au anuntat ca vor sa produca un film despre viata frumoasei Grace Kelly -muza lui Alfred Hitchcock. Pentru orice actrita - asta ar insemna rolul vietii.

Lista impresionanta cu 21 de actrite care se bat pentru rolul legendarei Grace Kelly. Cine e cea mai potrivita pentru rol?

articole relationate

Nume grele de la Gwyneth Paltrow la Diane Kruger si chiar Blake Lively se afla pe o lista impresionanta pentru a juca in film, scrie Hollywood Reporter.

Numit pentru moment "Grace of Monaco" - filmul va fi plasat in 1962 dupa ce Grace Kelly a devenit printesa de Monaco prin casatoria cu printul Rainier al III-lea in 1956. Acesta va urmari criza cu Franta din 1962, la rezolvarea careia printesa a dat o mana de ajutor.

Pe atunci presedintele francez Charles de Gaulle era nemultumit ca Principatul devenea un "paradis fiscal". De altfel Grace Kelly a devenit un simbol al principatului si pe seama ei se pune faptul ca Monaco a ajuns un rai al celor bogati si faimosi. Filmul va fi produs de Pierre-Ange Le Pogam care si-ar dori ca acesta sa arate la fel de incitant ca ‘Discursul Regelui’ al lui Tom Hooper.


\Grace Kelly a avut trei copii si a murit intr-un accident de masina in 1982. Ca actrita, ea a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol feminin in ‘The Countrygirl’ - 1954. Dupa casatorie s-a retras din lumea filmului (deseori spunea ca uraste Hollywood-ul), insa stilul ei a continuat sa influenteze lumea modei pana in zilele noastre. Vezi aici galerie foto cu actritele care se lupta pentru sa fie Grace Kelly.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies