marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Los Angeles-ul a fost cucerit de super eroi: cele mai tari staruri din lume au stralucit la premiera filmului Avengers: Age of Ultron

Unul dintre cele mai mari filme ale anului a avut premiera mondiala, in Los Angeles. Avengers: Age of Ultron se lanseaza in cinematografe pe 1 mai, iar speciliastii asteapta un nou record financiar in box-office.

Los Angeles-ul a fost cucerit de super eroi: cele mai tari staruri din lume au stralucit la premiera filmului Avengers: Age of Ultron

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Los Angeles-ul a fost invadat de super eroi. Razbunatorii au fost pe covorul rosu la premiera Avengers: Age of Ultron, iar Robert Downey Jr &Co au facut spectacol, spre bucuria fanilor prezenti la eveniment.


Ca de obicei, Scarlett Johansson este cea care a atras atentia. La doar 7 luni de cand a nascut, Johannson, in varsta de 30 de ani, arata impecabil. Actrita a purtat o rochie neagra, asimetrica, cu umerii goi, iar coafura cu parul scurt o prinde minune pe cea care o joaca pe Black Widow in super productia Marvel.

Pe covorul rosu a fost prezent si Robert Downey Jr. alaturi de sotia sa. Cu o seara inainte, actorul  a fost recompenst cu Trofeul Generatiei la MTV Movie Awards, unde a tinut un discurs emotionant.


Timp de 10 ani astept acest moment, de recunoaste, pe care l-am asteptat atat de mult. Au trecut 34 de ani de la nasterea MTV. In timpul asta am crescut, m-am maturizat, m-am luptat, am esuat si am luat-o de la capat. Ce pot sa va spun este: indrazniti sa visati, pastrati-va nasul curat si in fiecare mod in care puteti, fiti parte si definiti-va generatia".


Chris Hemsworth
a venit insotit de sotia sa Elsa Pataky. Cei doi au fost cel mai frumos cuplu de pe covorul rosu, iar Elsa a impresionat intr-o rochie alba si decoltata. Avengers: Age of Ultron se anunta a fi cel mai mare film al anului. O parte dintre fani au avut ocaiza sa-l vada la niste vizionari restranse, iar reactiile au aparut pe retelel de socializare. Fara sa dea prea multe detalii despre subiect, acestia si-au impartasit entuziasmul, numindu-l si mai mare decat originalul.

 


 

 

Primul film, The Avengers, a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de dolari, iar multe reviste de specialitate il numeau filmul anului in 2012. Avengers: Age of Ultron urmeaza sa fie lansat in cinematografe incepand cu 1 mai 2015 si este considerat drept unul din cele mai mari filme, posibil sa fie blockbusterul care va bate toate recordurile in 2015. Echipa celor mai tari super eroi din lume este extinsa in al doilea capitol, distributia reuneste si mai multe vedete, iar eroul negativ este infiorator si spectaculo - Ultron, voce James Spader. Analistii preconizeaza un debut record in box-office-ul nord american, de 200 de milione de dolari, depasind chiar si succesul lui Furious 7, care este cel mai urmarit film din lume si cel mai de succes in 2015, pana acum.

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies