marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Ma simt violata". Gafa cu care Charlize Theron a atras furia fanilor dupa ce a comparat insistenta presei cu un viol

Charlize Theron, castigatoarea unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in Monster, a reusit zilele trecute sa atraga furia fanilor dupa ce afacut niste comentarii deplasate. Aflata in turneul de promovare al noului ei film, comedia A Million Ways To Die in The West, Theron a comparata insistenta presei cu un viol, scriu cei de la The Guardian,

Ma simt violata . Gafa cu care Charlize Theron a atras furia fanilor dupa ce a comparat insistenta presei cu un viol

Intrebata de un reporter de la Sky News daca si-a cautat vreodata numele pe Google, actrita de 38 de ani a spus ca nu vrea sa intre in jocul presei. "Nu fac asta niciodata, asta e salvarea mea. Cand incepi sa traiesti in lumea asta, cred ca te simti violata. Cand vine vorba de viata ta personala si de fiul tau, sunt foarte protectiva si le consider sacre. Nu castig intotdeauna razboiul cu tabloidele, dar macar sunt impacata cu mine atata timp cat nu caut singura sa citesc neadevarurile" a comentat actrita sud-africana, conform The Guardian.

 

 

 

 


Actrita a mai vorbit si despre cat de norocoasa se simte ca are aceasta meserie, insa considera ca presa ar trebui sa isi impuna niste limite cand vine vorba de viata personala a fiecarui individ. "Sunt foarte norocoasa ca fac ceea ce fac si ca am aceasta meserie, dar asta nu inseamna ca viata mea trebuie sa fie subiect de prima pagina pe ziarele de scandal" a mai adaugat Charlize.

 


Insa, comentariile actritei au fost comentate si criticate de catre fani, pe Twitter, care au luat foc. "Ar trebui sa spuna acelasi lucru in fata unei victime violate." Un alt utilizator a comentat: "Cata prostie sa compari presa cu un viol. Imi fierbe sangele de nervi".

 

 

 

 

 

 

 

In luna iunie, actrita va putea fi vazuta in cinematografele din Romania, in comedia  A Million Ways to Die in The West. Seth MacFarlane e regizorul, producatorul, coscenaristul si protagonistul comediei A Million Ways to Die in the West/Urma scapa turma. Albert e un crescator de oi (Seth MacFarlane) extrem de las care, dupa ce nu are curaj sa ia parte la o incaierare cu pistoale, iubita il paraseste pentru un alt barbat. Cand in oras isi face aparitia o misterioasa femeie senzuala (Charlize Theron), aceasta il ajuta sa-si recapete curajul si cei doi incep sa fie atrasi unul de celalalt. Dar idila lor e tulburata de sotul focoasei frumuseti, un tip certat cu legea, care vine sa caute razbunare. Acum, fermierul trebuie sa-si puna la bataie curajul proaspat recapatat.


Alaturi de MacFarlane ii regasim in distributie pe Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman si Neil Patrick Harris. Filmul se lanseaza in Romania pe 6 iunie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies