marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru A Million Ways to Die in the West:  Charlize Theron este o pistolara sexy in una dintre cele mai asteptate comedii interzise minorilor

Exista un milion de moduri de a muri in vest, asa cum ne arata cea ma noua comedie a lui Seth MacFarlane, regizorul din spatele filmului TED si creatorul serialului Family Guy. Noul trailer lansat este plin de scene hilare, dar si interzis minorilor.

Trailer pentru A Million Ways to Die in the West: Charlize Theron este o pistolara sexy in una dintre cele mai asteptate comedii interzise minorilor

Seth MacFarlane e regizorul, producatorul, coscenaristul si protagonistul comediei A Million Ways to Die in the West/Urma scapa turma. Albert e un crescator de oi (Seth MacFarlane) extrem de las care, dupa ce nu are curaj sa ia parte la o incaierare cu pistoale, iubita il paraseste pentru un alt barbat. Cand in oras isi face aparitia o misterioasa femeie senzuala (Charlize Theron), aceasta il ajuta sa-si recapete curajul si cei doi incep sa fie atrasi unul de celalalt. Dar idila lor e tulburata de sotul focoasei frumuseti, un tip certat cu legea, care vine sa caute razbunare. Acum, fermierul trebuie sa-si puna la bataie curajul proaspat recapatat.

Alaturi de MacFarlane ii regasim in distributie pe Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman si Neil Patrick Harris.


Echipa din spatele camerelor de filmat e, in mare parte, aceeasi care a creat imensul succes al lui MacFarlane, TED, inclusiv Scott Stuber, de la Bluegrass Films si Jason Clark, ca producatori, precum si  Wellesley Wild si Alec Sulkin, coscenaristi.


A Million Way To Die in The West
se lanseaza si in Romania incepand cu 6 iunie 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies