marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Macaulay Culkin a devenit, în secret, tată a doua oară

Eternul Kevin din „Singur acasă“ tocmai și-a mărit gașca de acasă cu încă un membru.

Macaulay Culkin a devenit, în secret, tată a doua oară
Uitați de Kevin și de năzbâtiile lui. Macaulay Culkin a crescut de mult timp și e tată responsabil a doi copii. El și Brenda Song sunt de câteva luni o familie de patru persoane. Cuplul și-a întâmpinat în secret cel de-al doilea copil, Carson, născut în preajma Crăciunului, relatează presa americană.
 
Noul bebeluș, pe care fosta actriță Disney și starul din „My Poor Little Angel“ l-au ținut ascuns până acum, se alătură fratelui său mai mare, Dakota, născut în aprilie 2021 și numit după sora lui Culkin, care a murit în 2008.
 
Părinții au păstrat acest eveniment privat pentru o vreme și au publicat doar o scurtă declarație în care au spus că sunt "plini de bucurie". 
 
Macaulay, în vârstă de 42 de ani, și Brenda, în vârstă de 34 de ani, au lucrat împreună pe platoul de filmare al filmului Changeland din Thailanda și sunt împreună de aproape patru ani.

 
Culkin a vorbit pentru prima dată despre dorința sa de a avea copii cu fosta vedetă Disney la podcastul The Joe Rogan Experience în august 2018. „Sigur, o să avem copii“, a spus Macaulay când a fost întrebat dacă își dorește să fie părinte. „Brenda este grozavă cu copiii, așa că probabil vom fi curând părinți. Adică, cu siguranță am exersat!“, a glumit atunci Macaulay Culkin.
 
După nașterea Dakotei, o altă sursă din anturajul lor spunea că se gândeau deja la un alt copil. „Își mai  un copil, cu siguranță, și se poate întâmpla în curând“.
 
Vestea bebelușului vine la un an după ce cuplul și-a anunțat logodna, chiar dacă nu sunt semne că s-au preocupat și de planificarea nunții.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies