marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Macaulay Culkin a reusit sa dezlege misterul legat de problemele sale de sanatate: ce ocupatie surprinzatoare are actorul devenit celebru in Home Alone

Macaulay Culkin reuseste sa demonstreze pe zi ce trece ca speculatiile potrivit carora ar fi dependent de droguri si ca starea sa de sanatate este una precara sunt false.

Macaulay Culkin a reusit sa dezlege misterul legat de problemele sale de sanatate: ce ocupatie surprinzatoare are actorul devenit celebru in Home Alone

Vezi o galerie foto cu Macaulay Culkin

 

Dupa ce a aparut pe strazile din New York aratand mai bine ca niciodata, actorul care a devenit celebru datorita seriei Home Alone a oferit inca o dovada prin care demonstreaza ca a trecut peste presupusele probleme pe care le-ar fi avut la inceputul anului. Acesta si-a facut publica colectia de tablouri intitulata "Three Men and a Baby" (3MB), tablouri pe care le-a creat cu ajutorul a doi prieteni. Operele vor fi expuse la galeria din New York,  Le Poisson Rouge, intre 13 septembrie si 15 decembrie.


Se pare ca cei trei amici au folosit apartamentul lui Macaulay Culkin din New York, in valoare de 2 milioane de dolari, pe post de atelier. “Am dat toata mobila deoparte, am pus plastic peste tot si ne-am facut de cap la magazinul cu materii prime artistice.” a povestit actorul intr-un videoclip care face reclama expozitiei.


Creatiile celor trei ironizeaza cateva figuri emblematice ale culturii pop, printre care Kurt Cobain, actorii din Seinfeld care apar intr-un tablou nud, Wheel of Fortune.

 


La inceputul lunii august, revista americana The National Enquirer a publicat un articol potrivit caruia Culkin a fost vazut achizitionandu-si diverse substante interzise, iar surse din anturajul acestuia au explicat ca Macaulay arata din ce in ce mai rau.


La o zi dupa aparitia acestor informatii, reprezentantii lui Macaulay Culkin au afirmat ca articolul prezinta date ”fale si insultatoare”. Suspiciunile legate de acest subiect au fost alimentate si de tatal actorului, Kit Culkin. Desi nu au relatie foarte apropiata, acesta nu a ramas indiferent la articolele si pozele aparute in presa. Chiar daca nu era convins ca starea de sanatate a fiului sau este atat de grava, acesta a fost sigur ca Macaulay are probleme.

 


Fotografiile surprinse de paparazzi la jumatatea lunii august au aratat ca toate aceste suspiciuni sunt false. Imbracat cu o pereche de blugi si o camasa multicolora, in dungi, cu o pereche de ochelari si casti in urechi, Macaulay Culkin parea mai sanatos ca niciodata. Cu un aspect ingrijit, barbierit, vedeta a aratat total schimbata fata de imaginile realizate la inceputul lunii, cand a fost vazut distrus, slabit, sprijinindu-se de garduri pentru a vomita.


Macaulay Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur. Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies