marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mad Max: Fury Road: s-a lansat prima imagine cu Tom Hardy, eroul desertului post-apocaliptic este reinventat dupa 33 de ani, de ce vor fi refilmate anumite scene

Mad Max se intoarce pe marile ecrane in remake-ul Mad Max: Fury Road. Povestea care l-a consacrat pe Mel Gibson detine recordul Guinness pentru cel mare raport profit-cost al oricarui film vreodata (un buget de sub 400,000 de dolari in comparatie cu un castig mondial de peste 100 de milioane de dolari). Prima imagine oficiala s-a lansat si il infatiseaza pe Tom Hardy in universul post-apocaliptic.

Mad Max: Fury Road: s-a lansat prima imagine cu Tom Hardy, eroul desertului post-apocaliptic este reinventat dupa 33 de ani, de ce vor fi refilmate anumite scene

Sequelul filmului din 1979 a avut mai mult succces decat prima parte, iar 90% din americani nici nu stiau ca e vorba de o continuare, pentru ca titlul cu care s-a lansat la ei a fost doar The Road Warrior.


 

Numit un western post-apocaliptic, Mad Max 2 l-a transformat pe Mel Gibson intr-un adevarat star la Hollywood. Chiar si dupa 30 de ani, Mad Max 2 este considerat ca un film revolutionar, de la efecte speciale si pana la regie si muzica, un deschizator de drumuri pentru blockbusterele de actiune de astazi. Al treilea film lansat in 1985, Mad Max Beyond Thunderdome, a avut-o in distributie si pe Tina Turner, insa in ciuda unei coloane sonore memorabile, filmul este considerat inferior primelor doua.

 

 

 

 

 

Acum, noua productie il are in rolul principal pe Tom Hardy (in defavoarea lui Mel Gibson care a declarat ca varsta sa de 56 de ani nu mai este potrivita pentru personaj) si proiectul a fost initiat inca din 2010. Producatorii au declarat ca Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusa lumii in care acesta va duce aceleasi lupte dure insa intr-o maniera mai moderna. Ironic, bugetul acestuia este de 100 de milioane de dolari, o suma enorma comparativ cu cea a primului film din franciza, insa echipa pare optimista. "A fost o experienta uimitoare," povesteste Tom Hardy pentru Belfast Telegraph. "Este un film mare, cu buget imens si plin de cascadorii deosebite. Pelicula preia actiunea de unde s-au incheiat filmele cu Mel Gibson si va duce seria Mad Max la un cu totul alt nivel."

Totusi, desi initial se zvonea ca filmul va fi lansat in vara acestui an, iar productia s-a terminat inca din decembrie 2012, nu s-a mai auzit nimic despre pelicula pana recent, cand site-ul if.com.au a raportat ca echipa se intoarce in Australia in luna noiembrie pentru a refilma anumite scene. Filmul se poate mandri cu o distributie promitatoare, printre care si Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Richard Carter, Gillian Jones si Melissa Jaffer. Warner Bros. Pictures nu a anuntat inca o data pentru lansare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies