marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law, inspaimantator alaturi de Madalina Ghenea pe platourile de la Dom Hemingway: cum arata romanca in filmul cu care debuteaza la Hollywood

Cu perciuni, inceput de chelie si o cicatrice mare pe frunte, Jude Law  a inceput de luni filmarile in Londra pentru comedia Dom Hemingway.

Jude Law, inspaimantator alaturi de Madalina Ghenea pe platourile de la Dom Hemingway: cum arata romanca in filmul cu care debuteaza la Hollywood

Actorul de 39 de ani a avut-o alaturi partenera pe actrita romanca Madalina Ghenea. Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard.

Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. 

Actorul mexican Demian Bichir nominalizat la Oscar anul acesta va juca rolul fostului sef al lui Jude Law, in timp ce Emilia Clark, cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Game of Thrones, va juca rolul fiicei lui Jude Law.


Filmul va avea premiera in 2013. Dom Hemingway este primul lungmetraj semnat de Richard Shepard de la “The Hunting Party” din 2007.

Actrita in varsta de 24 de ani va juca rolul iubitei lui Jude Law in filmul cu care debuteaza la Hollywood.


 

Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea se afla cu acest rol la primul ei film la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene. Cariera sa, in domeniul modei, a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite. In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.


Debuteaza in cinematografie, in 2011, ca actrita in comedia italiana I Soliti Idioti, iar anul acesta accepta si provocarea unui rol dramatic in filmul Razza Bastarda. Madalina Ghenea a fost cuplata pana acum de presa cu Leonardo DiCaprio, la petrecerea de ziua de nastere a caruia a participat, si  recent cu Gerard Butler.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies