marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law este terorizat de noul sau look. Uite cum arata actorul in prima imagine din comedia Dom Hemingway

Jude Law nu scapa de frizurile oribile. Dupa filmul Anna Karenina unde a fost ingrozit de imaginea sa, actorul de 39 de ani apare aproape chel in prima imagine din Dom Hemingway, o comedie pe care o filmeaza in aceasta perioada in sudul Frantei.

Jude Law este terorizat de noul sau look. Uite cum arata actorul in prima imagine din comedia Dom Hemingway

Jude Law a fost mereu prezent pe lista celor mai doriti barbati de la Hollywood, iar in 2004 a fost votat de revista People cel mai sexy barbat din lume. Actorul a tinut prima pagina a tabloidelor cu nenumaratele sale aventuri si relatiile tumultoase cu Sienna Miller si Sadie Frost. Imaginea actorului a avut insa de suferit in ultimii ani. In prima imagine din comedia "Dom Hemingway", unde va juca si romanca Madalina Ghenea, actorul apare aproape chel.


In "Dom Hemingway", Jude Law este un spargator de seifuri care, eliberat dupa 12 ani de puscarie, pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. Actorul mexican Demian Bichir nominalizat la Oscar anul acesta va juca rolul fostului sef al lui Jude Law in timp ce Emilia Clarke, cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Game of Thrones, va juca rolul fiicei lui Jude Law.  Filmul este regizat de Richard Shepard si se va lansa anul viitor. Din distributie face parte si romanca Madalina Ghenea, cu care actorul are o relatie in film.


Jude Law s-a plans de modul in care a aratat si in ultimul sau film - Anna Karenina. "Am fost scalpat pentru urmatorul meu rol si am o tunsoare oribila. O sa vedeti anul urmator in cinema" a declarat actorul iarna trecuta cu referire la personajul sau Alexei Karenin din drama Anna Karenina unde joaca alaturi de Keira Knightley. Toamna trecuta actorul isi ascundea tunsoarea atunci cand aparea la diferite evenimente cu ajutorul fesurilor. Actorul a fost surprins zilele trecute aproape chel si cu barba, la plaja in Saint Tropez in imagini nu foarte flatante.

Jude Law, considerat unul dintre cei mai rafinati actori britanic, este cunoscut pentru rolurile din Talentatul Domn Ripley (1999), Enemy at the Gates (2001), Cold Mountain (2003), Aflie (2004), Repo-Men (2010) si cele doua filme din seria Sherlock Holmes.

 

Pe 25 ianuarie 2013, Jude Law va putea fi vazut in Romania in Anna Karenina, o noua ecranizarea a romanului scris de Lev Tolstoi. Din distributia peliculei regizate de Joe Wright mai fac parte Keira Knightley si Aaron Johnson. In primavara anului viitor actorul mai aduce o pelicula - "Side Effects" in regia lui Steven Soderbergh. Thriller-ul ii are in distributie pe Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones si Vinessa Shaw. Jude Law interpreteaza rolul un psihiatru care se implica intr-o aventura interzisa cu o pacienta, profitand intr-un mod lipsit de etica de vulnerabilitatea tinerei care face abuz de medicamentele antidepresive.

Jude Law in 2004


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies