marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea debuteaza la Hollywood intr-un film alaturi de Jude Law. Vezi ce rol va avea in Dom Hemingway

Frumoasa actrita Madalina Ghenea se va intalni pe platourile de filmare cu Jumayn Hunter, Demian Bichir, Emilia Clark si Jude Law la comedia Dom Hemingway, primul lungmetraj semnat de Richard Shepard de la “The Hunting Party” din 2007 scrie Hollywood Reporter.

Madalina Ghenea debuteaza la Hollywood intr-un film alaturi de Jude Law. Vezi ce rol va avea in Dom Hemingway


Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. Actorul mexican Demian Bichir nominalizat la Oscar anul acesta va juca rolul fostului sef al lui Jude Law in timp ce Emilia Clark, cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Game of Thrones, va juca rolul fiicei lui Jude Law.


Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea se afla cu acest rol la primul ei film la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene.  Actrita in varsta de 24 de ani va juca rolul iubitei lui Jude Law. Filmarile la “Dom Hemingway vor incepe din 15 octombrie in sudul Frantei. Madalina Ghenea, nascuta la Slatina in 1987, a aparut prima data in fata camerelor de filmat cand era copil, la emisiunea tv “Tip Top Minitop”. Ea s-a apucat de actorie recent, dar a colindat lumea de cand avea 15 ani, ca fotomodel.  In prezent locuieste in Italia, la Milano.


Madalina Ghenea a fost cuplata pana acum de presa cu Leonardo DiCaprio, la petrecerea de ziua de nastere a caruia a participat, iar mai recent cu Gerard Butler, alaturi de care a filmat o reclama pentru un aparat de ras. Revista Vogue Italia a scris despre top modelul roman in acest an ca are "farmecul mediteranean al Sophiei Loren" si "privirea magnetica a Angelinei Jolie".


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies