marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maestrul horror-urilor terifiante revine. Stephen King lucreaza la partea a doua de la The Shining. Vezi 7 dintre cele mai bune filme inspirate de romanele sale

Stephen King, unul din cei mai cunoscuti scriitori de romane horror, a oferit vestea pe care o asteptau milioane de fani: lucreaza la continuarea celebrului sau roman, The Shining.

Maestrul horror-urilor terifiante revine. Stephen King lucreaza la partea a doua de la The Shining. Vezi 7 dintre cele mai bune filme inspirate de romanele sale

Cartea The Shining a aparut in 1977 si ramane cel mai de succes roman la sau, care l-a propulsat pe lista celor mai buni autori de horror, dar si pe lista celor care stiu sa surprinda dramele psihologice ale personajelor sale.

La 3 ani distanta, Stanley Kubrick lansa filmul The Shining, care a fost numit cel mai bun film adaptat dupa un roman de al lui King, dar si un film de referinta pentru genul sau.

Totusi, autorul nu a fost impresionat de viziunea lui Kubrick si a refuzat sa il vada pana la inceputul anilor '90.

Vestea unei continuari a venit chiar din partea lui Stephen King, care a scris pe site-ul sau oficial ca lucreaza la partea a doua.

Desi nu se stie nimic, e posibil ca la foarte scurt timp dupa ce isi va lansa cartea, studiourile de productie sa fie interesate pentru lansarea unui nou film inspirat de romanul sau.

Povestea originala il aducea in prim plan pe scriitorul Jack (Jack Nicholson), care, dupa ce petrecere o iarna intr-un hotel alaturi de familia sa, o ia razna si incepe sa isi terorizeze familia, nemaifiind clar daca hotelul este bantuit sau Jack este cel care bantuie hotelul.


In noua carte, povestea se va concentra asupra lui Danny, fiul lui Jack, care a supravietuit, dar marcat de o copilarie nefericita si traumatizanta, in care a crescut cu un prieten imaginar, viata sa de adult nu va fi deloc simpla. King nu a dezvaluit foarte multe detalii despre intriga noului sau roman, insa a mai declarat ca printre personaje vor fi vampiri.

De-a lungul timpului, mai multe romane sau povestiri de ale lui Stephen King au fost ecranizate, cele mai cunoscute raman: The Shining, Carrie, IT, Misery, The Shawshank Redempion, The Green Mile, The Dead Zone, Children of the Corn, 1408, The Mist.

 

Iata 7 dintre cele mai cunoscute si apreciata filme facute dupa Stephen King:

 

7. Misery


 

6. IT


 

5. Carrie

.


 

4. The Dead Zone



3.  The Green Mile

 

2. The Shawshank Redemption


 

1. The Shining



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies