marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Magic Mike XXL si Terminator Genisys au esuat in box-office. Jurassic World si Inside Out domina in continuare cinematografele din SUA

Doua dintre cele mai asteptate filme ale anului s-au lansat weekendul trecut in SUA. Este vorba de Terminator Genisys, al cincilea film din serie, si Magic Mike XXL,  o comedie fierbinte, adresata in special publicului feminin. Dar, in mod surprinzator, nu au putut dobori colosalul Jurassic World sau animatia “Inside Out”.

Magic Mike XXL si Terminator Genisys au esuat in box-office. Jurassic World si Inside Out domina in continuare cinematografele din SUA

Filmul de aventuri cu dinozauri 'Jurassic World' si pelicula de animatie 'Inside Out' continua sa domine clasamentul incasarilor in cinematografele nord-americane in weekendul recent incheiat, ocupand primele locuri, potrivit estimarilor realizate de societatea Exhibitor Relations, scriu AFP si portalul de specialitate boxofficemojo.com.

"Jurassic World", cu 30,9 milioane de dolari din incasari, se afla pe locul fruntas al box office-ului nord-american pentru a patra saptamana la rand, analistii estimand ca per total filmul a strans peste 558 de milioane de dolari de la lansare. La nivel international incasarile filmului, co-produs de Steven Spielberg, au depasit 1,3 miliarde de dolari, devenind filmul care a atins cel mai rapid acest prag.

 

 

"Jurassic World" este primul film din acest an dupa 'Fast & Furious 7' care ramane in fruntea box-office-ului nord-american patru saptamani consecutive', a adaugat Paul Dergarabedian.

 

Filmul de animatie "Inside Out", al studiourilor Disney Pixar, care a fost proiectat in cadrul competitiei Festivalului International de la Cannes, se plaseaza foarte aproape in clasament cu 30,1 milioane de dolari, ajungand per total de la lansare la 246,2 milioane de dolari.

 


"Terminator Genisys", al cincilea film al seriei, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal, ocupa la debut locul al treilea in top cu incasari de 28,7 milioane de dolari. Potrivit portalului de specialitate Rottentomatoes filmul nu s-a bucurat la lansare de un feedback extraordinar din partea publicului, numai 27% dintre opinii fiind favorabile. Nici incasarile nu sunt stralucite, tinand cont ca era marketat ca un blockbuster cu potential urias.

 

Un alt film aflat la lansare a intrat in clasamentul nord-american direct pe locul patru, in weekendul recent incheiat - productia studiourilor Warner Bros 'Magic Mike XXL', in regia lui Gregory Jacobs, cu Channing Tatum in rolul principal. Filmul a strans din incasari 12 milioane de dolari si este un sequel al peliculei 'Magic Mike' din 2012 realizate de Steven Soderberg.  Primul film a fost un hit si bine primit de critici, dar al doilea capitol n-a mai starnit interesul atat de mult. 96% din public a fost feminin, un scor urias pentru orice film, dar e simplu de inteles tinand cont ca subiectul principal este despre barbati stripperi, interpretati de cei mai hot actori ai momentului.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies